Life

Sfatul lunii aprilie 2022 pentru fiecare zodie. Vărsători, atenție la ce confesiuni faceți!

Citește sfatul lunii aprilie 2022 pentru zodia ta și află care sunt îndemnurile astrelor! Vărsătorii trebuie să fie atenți la ce fel de confesiuni vor face în perioada următoare.
29.03.2022 | 15:24
Sfatul lunii aprilie 2022 pentru fiecare zodie Varsatori atentie la ce confesiuni faceti
Sfatul lunii aprilie 2022 pentru fiecare zodie. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Îți prezentăm sfatul lunii aprilie 2022 pentru zodia ta! Descoperă care este numărul norocos al următoarei luni din calendar și de ce lucruri trebuie să ții cont.

Sfatul lunii aprilie 2022 pentru zodia ta

Berbec: Continuă să crezi în visele tale. Luna aprilie vine cu provocări noi, iar dacă știi cum să le privești, vei deveni un învingător. Cifra norocoasă a lunii: 8.

ADVERTISEMENT

Taur: Trebuie să fii un pic mai detașat atunci când abordezi anumite probleme de cuplu. Comunicarea transparentă e cheia rezolvării tuturor situațiilor neplăcute. Numărul norocos: 11.

Gemeni: Du-te până la capătul lumii dacă ai impresia că acolo este marea fericire a vieții tale! Aprilie e o lună a redescoperirilor și a aventurii pentru tine. Cifra norocoasă: 1.

ADVERTISEMENT

Rac: Ai parte de lucruri frumoase, însă nu trebuie să te culci pe o ureche. Cifra norocoasă a lunii: 9. Dragă Leule, în cazul tău, este indicat să fii mai atent la cheltuieli. Tinzi să exagerezi cu pomenile! Numărul norocos: 13.

Fecioară: De tine depinde cum va evolua cariera ta, așa că pune-te în priză și arată tot ce poți. Ai o stea norocoasă. Cifra norocoasă a lunii: 5.

ADVERTISEMENT

Balanță: Riști să repeți anumite greșeli pe plan amoros. Privește cu maturitate în trecut și poziționează-te corect în actuala ta relație. Numărul norocos: 10.

Scorpionii dau de greutăți

Scorpion: Dai de tot felul de greutăți, dar cu încredere și răbdare vei depăși orice obstacol. Renunță la gândurile pesimiste, oricât de mulți nori de furtună s-ar aduna deasupra ta. Cifra norocoasă: 7.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Ai o protecție karmică rarisimă în luna aprilie. Fă tot ce apuci pe plan profesional, căci e o perioadă de aur. Numărul norocos: 33.

Capricorn: Ai nevoie de mai multă fermitate în deciziile pe care le iei, oricât ar fi de neplăcute pentru cei din jur. Lasă emoțiile și gândește lucrurile la rece, ca un chirurg. Cifra norocoasă a lunii: 4.

Vărsător: Atenție cui faci confesiuni în aprilie. Unii prieteni te pot trăda când ți-e lumea mai dragă. Cifra norocoasă: 6.

Pești: Dacă ți-e dor de anumite persoane, de ce nu le vizitezi? Următoarea lună poate fi una a reîntâlnirilor magice în viața ta. Fă-ți curaj și cere-ți iertare de la cei de care te-ai îndepărtat! Încă se mai pot repara unele relații. Cifra norocoasă: 2.

 

ADVERTISEMENT