News

Sfatul zilei de 10 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Fecioarele trec printr-o criză emoțională

09.07.2019 | 12:08
Sfatul zilei de 10 iulie 2019 pentru fiecare zodie Fecioarele trec printro criza emotionala

Citește sfatul zilei de 10 iulie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă îndemnurile astrelor și află care este numărul norocos pentru tine. Fecioarele trebuie să facă eforturi mari pentru a-și reveni din punct de vedere emoțional. Nu e o zi tocmai plăcută pentru acești nativi.

Sfatul zilei de 10 iulie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Pune-te în locul celorlalți dacă dorești să ai un dialog sincer cu ei. Trebuie să dai dovadă de mai multă empatie, de mai multă prezență de spirit. Nu o face doar de dragul lumii. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur: Mergi la sigur și nu îți trăda intuiția dacă ești convins că ești aproape să descoperi anumite adevăruri. Pregătește-te de o zi în care ai putea realiza multe lucruri. Numărul norocos al zilei: 7.

Fecioarele trec prin cumpene emoționale. Sursa foto: spiritualworld.co.in

Balanțele trebuie să își amintească de unde au plecat

Gemeni: Nu te compara cu ceilalți pentru că ai valoarea ta. Reușești să faci lucruri mărețe fără să ceri ajutorul nimănui. Numărul norocos al zilei: 10.

Rac: Unele amintiri vin ca niște flash-uri și te pun serios pe gânduri. Nu știi cum să reacționezi căci treci de la agonie la extaz. Cel mai bine ar fi să te apuci de ceva constructiv. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Pune osul la treabă dacă vrei rezultate. Este timpul să nu te mai plângi de fiecare neajuns, ci să faci ceva concret. Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară: Treci printr-o criză emoțională extrem de intensă, iar unele lucruri vin din trecut. Trebuie să te gândești că ai depășit cumpene și mai mari, deci nu te descumpăni. Numărul norocos al zilei: 8.

Balanță: Nu uita de unde ai pornit și arată-le celor din jur că anumite valori și credințe nu se pierd niciodată. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Lasă răutățile la o parte și încearcă să limitezi din glumițele la care nu râde absolut nimeni. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Faci ce faci și ajungi la un nou conflict cu anumite persoane din familie. Nu cumva problema este la tine? Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Dar din dar se face Rai. Ar trebui să ții cont de acest lucru, mai ales azi. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: E bine să visezi, dar e indicat să începi să muncești pentru a-ți atinge țelurile. Numărul norocos al zilei: 14.

Pești: Pleacă de la niște ipoteze sănătoase și nu te hazarda în teorii conspiraționiste. Dacă vrei să afli adevărul, urmărește firul logic al întâmplărilor. Numărul norocos al zilei: 1.