ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de duminică, 9 mai 2021. Racul este măcinat de gânduri negative

Autor: Andreea Stanaringa | 08.05.2021 | 12:57
Sfatul zilei de duminică, 9 mai 2021. Racul este măcinat de gânduri negative
Sfatul zilei de duminică, 9 mai 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: pngegg.com

Sfatul zilei de duminică, 9 mai 2021, vine cu momente tensionate și presiune pentru unii nativi, care sunt tulburați din cauza gândurilor negative. 

ADVERTISEMENT

Unele zodii ar trebui să fie mai încrezătoare în forțele lor și să nu ia în seamă părerile oamenilor care nu le acordă nicio șansă. De asemenea, este important să nu țină supărările în ei și să discute despre problemele lor.

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos care este îndemnul astrelor pentru tine în ultima zi a săptămânii.

Sfatul zilei de duminică, 9 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te macină o problemă veche, însă trebuie să treci peste, oricum nu mai ai ce să faci. Nu te ajută cu nimic să te gândești constant la trecut, trăiește în prezent.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar trebui să petreci mai mult timp alături de familie și de persoana iubită. Ai avut multe alte treburi de făcut și e momentul perfect să te relaxezi alături de cei dragi.

Gemeni

Nu știi ce decizie să iei în legătură cu relația de cuplu, care nu mai merge deloc așam cum trebuie. cționează după cum simți, e important ca tu să fii bine.

Rac

Te macină niște gânduri negative și poate ai nevoie să vorbești cu cineva sau să faci activități recreative, să-ți schmbi starea de spirit. Nu ține în tine toate aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai multe de făcut și timpul te presează, mai ales că nu te-ai ocupat de ele atunci când trebuia. Cere ajutorul cuiva sau ia totul pe rând, altfel va interveni panica.

Fecioară

Nu lăsa un conflict cu cineva drag să-ți strice toată ziua. Așteaptă până ce lucrurile se vor calma înainte să spui ceva ce ai putea regreta.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai nevoie de un impuls ca să-ți pui în aplicare toate ideile la care te-ai gândit. Gândește-te că vei ajunge cât mai sus,  asta ar trebui să te motiveze.

Scorpion

Renunță la obiceiurile dăunătoare pentru fizicul și psihicul tău. Schimbarea depinde de tine și nu ai cum să te simți mai bine dacă îți menții stilul de viață haotic.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Dacă intuiția îți spune că cineva apropiat nu este sincer cu tine, ar trebui să o asculți. Ai mai multă grijă cu cei din jur, să nu ai parte de surprize neplăcute.

Capricorn

Încearcă să-i asculți mai mult pe cei dragi, chiar dacă nu știi cum îi poți ajuta. Prezența ta poate însemna enorm pentru unele persoane.

Vărsător

Nu mai lua în seamnă comentariile răutăcioase ale celor din jur. Ești capabil să faci multe lucruri și trebuie să ai încredere în tine, nu în părerile altora.

ADVERTISEMENT

Pești

Stai mai mult alături de cei dragi. Ai nevoie să petreci timp cu ei și să te simți bine, s-ar putea să ai o perioadă ocupată după aceea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!