Life

Sfatul zilei de luni, 10 aprilie 2023. Taurii trebuie să-și stăpânească nervii

Sfatul astrologilor la început de săptămână. Ce vești au pentru zodii, luni, 10 aprilie 2023. Nervi pentru Tauri în această zi.
09.04.2023 | 11:50
Sfatul zilei de luni 10 aprilie 2023 Taurii trebuie sasi stapaneasca nervii
Ce sfaturi au astrologii pentru zodii, la început de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au pregătit noi sfaturi pentru nativi. Pe aceștia îi așteaptă multe momente din care vor avea de învățat lucruri și vor trebui, de asemenea, să țină cont de recomandările astrelor. Taurii vor fi ușor tensionați în ziua de luni, 10 aprilie 2023.

Sfatul astrologilor pentru nativi la început de săptămână, luni, 10 aprilie 2023

Se prevede un început de săptămână benefic pentru minte și trup. Zodiile vor face diferența dintre ceea ce este bine pentru viața lor și ceea ce este rău. Dacă ești curios să descoperi ce ți-au rezervat astrele, iată mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii sunt puși la grea încercare de către o persoană apropiată. Li se va testa capacitatea de a răbda o anumită situație. Indiferent de moment, trebuie să-și păstreze calmul. În caz contrar, lucrurile ar putea escalada, ceea ce îi va pune într-o postură neplăcută.

Taur

Taurii vor fi scoși din sărite de către o persoană necunoscută. Vor avea discuții contradictorii cu aceasta pe anumite subiecte și de aceea situația va fi scăpată de sub control. Mare atenție la atitudine, nu trebuie să se manifeste mai mult decât este cazul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor veni foarte relaxați dintr-o excursie în care s-au conectat cu natura și cu divinitatea. Au meditat, s-au regăsit pe ei înșiși, iar acum este momentul pentru o viață nouă. Aveți grijă să nu vă dezvăluiți oricui planurile de viitor.

Rac

Racii vor pune piciorul în prag și o vor lua de la capăt în urma unui eșec pe care l-au avut de curând. Fac foarte bine, căci afundarea în tristețe nu le creează deloc o stare benefică. Ar fi bine și să-și facă planuri pentru o vacanță în natură.

ADVERTISEMENT

Leu

Ceva probleme cu banii pentru Lei. Au descoperit că nu mai au din resurse și se vor întreba pe ce au cheltuit atât de mult. Ar fi bine să-și noteze de astăzi înainte fiecare achiziție, pentru a nu mai exista astfel de dificultăți. Nu strică și să fie mai cumpătați.

Fecioară

Fecioarele vor fi în al nouălea cer. Multă lume le va admira pentru performanța de care vor da dovadă la început de săptămână. Trebuie să fie recunoscătoare Universului pentru tot ceea ce au primit până acum, încât să atingă acest profesionalism.

ADVERTISEMENT

Balanță

Lacrimi de fericire pentru Balanță. În viața ei va avea loc un eveniment care o va marca pentru întreaga viață. Destinul i se va schimba total, iar perspectiva asupra rolului său pe pământ va fi alta. Urmează multe momente emoționante.

Scorpion

Scorpionul va fi demn de laude. Va face o faptă bună, mai exact, va ajuta o familie nevoiașă și va schima în bine viața unor copii. Gestul Scorpionului va fi observat de multă lume și, astfel, nativul se va alege cu laude care mai de care mai mari.

Săgetător

Săgetătorul va pune bani deoparte pentru vremuri de distracție. A primit o invitație la un eveniment pe care nu trebuie să-l rateze, deoarece este vorba despre o persoană dragă sufletului lor. Trebuie să fie, totuși, cumpătat în a cheltui.

Capricorn

Lăsați orgoliul deoparte și apelați persoana pe care o iubiți. Unii dintre voi sunteți de ceva timp în tensiuni cu partenerul de cuplu, așa că nu ar strica să mai renunțați la mândrie și să faceți un prim pas către împăcare. Lucrurile se prevăd a fi unele cu maximă fericire.

Vărsător

Vărsătorii vor fi confuzi. Nu le merge prea bine în plan profesional și nu știu pe ce drum să o apuce de acum încolo. Ar face bine să discute cu un prieten despre episodul greu cu care se confruntă, deoarece i-ar putea ajuta să găsească o soluție.

Pești

Peștii își vor dezvolta o pasiune din copilărie. O vor transforma în profesie și astfel viața li se va schimba în mod radical. Îi așteaptă atât de multe clipe frumoase, la care au visat de multă vreme. Trebuie să se bucure din plin de tot ceea ce îi așteaptă.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”