Life

Sfatul zilei de luni, 23 octombrie 2023. Bucurie mare în viața Taurilor, Leii primesc o veste fabuloasă

Află sfatul astrologilor pentru ziua de luni, 23 octombrie 2023. Taurii primesc o mare bucurie în viața lor, în timp ce Leii primesc o veste uriașă.
22.10.2023 | 11:15
Sfatul zilei de luni 23 octombrie 2023 Bucurie mare in viata Taurilor Leii primesc o veste fabuloasa
Ce sfat au astrologii pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Horoscopul începutului de săptămână. Astrologii au noi sfaturi pentru nativi, menite să le schimbe viața în bine, dacă se află pe o pantă greșită. Leii vor primi o veste excelentă și pe care nu o așteptau, de altfel. Vărsători fac o schimbare spectaculoasă.

Sfatul astrologilor pentru nativi, la început de săptămână

Berbec

Berbecul va avea șansa să se îmbogățească. Problemele financiare vor dispărea datorită unei persoane care îi va arăta secretul unui buget mai consistent. Berbecul este îndemnat să fie prudent la modul cum își cheltuie banii, deoarece aceștia le sunt o sursă importantă.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul se va bucura de un răsfăț din partea persoanei iubite. Aceasta o va purta pe meleaguri străine, acolo unde și-a dorit de multă vreme. Taurul se va simți special și va constata că este apreciat pentru felul său de a fi, pe care nu și-l prea agrea de ceva timp.

Gemeni

Gemenii sunt îndemnați să fie mai buni cu cei din jur. Astfel vor dobândi și ei fericirea, căci Universul îi va răsplăti pentru faptele oneste. Gemenii vor avea ocazia să exploreze și noi locuri, de unde se vor încărca pozitiv și vor descoperi noi culturi.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul nu mai dorește să se lase influențat de opiniile celorlalți, așa că va începe să caute foarte mult în interiorul său. Se va redescoperi și nu va rămâne nimic fără răspuns. Inteligența lui emoțională va fi mai mare, drept urmare îi va ajuta și pe alții să fie ca el.

Leu

Leii primesc un telefon pe care l-au așteptat multă vreme. După o perioadă în care au crezut că viața lor va stagna, iată că au sosit și rezultatele. Se pare că rugăciunile le-au fost ascultate. Odată cu discuția de la telefon, Leii o vor lua pe un nou drum.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara este îndemnată să renunțe la invidie. Aceasta derivă din neîncrederea pe care o are în forțele proprii și din comparația cu alte persoane. Fecioarele trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană și nu pe cei din jurul lor.

Balanță

Balanța primește o șansă unică, de care trebuie să profite din plin. Destinul i se poate schimba în bine și va avea ocazia să călătorească acolo unde a visat. Se va cultiva și va reuși să-și pună la punct detalii pe care nu le-a înțeles până în prezent.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul este sfătuit să renunțe la orgoliu cât mai rapid, deoarece din cauza acestuia nu a ajuns acolo unde și-a dorit până acum. Orgoliul i-a creat o imagine prea negativă despre sine și trebuie să arate cine este el, de fapt, cu adevărat.

Săgetător

Îndemnul pe care-l primește Săgetătorul este legat de partea financiară. Dacă nu se va strădui să pună bani deoparte, nu va ajunge acolo într-un punct favorabil. Săgetătorul trebuie să învețe să fie chibzuit pentru binele său, deoarece este mai important.

Capricorn

Capricornul va pune piciorul în prag și nu se va mai lăsa călcat în picioare de nimeni. Astrologii sunt de părere că procedează bine, fiindcă prea multă vreme a fost bun și nu s-a ales decât cu dezamăgiri. Pe Capricorni îi așteaptă schimbări spectaculoase.

Vărsător

Vărsătorii nu mai doresc să aibă traiul din prezent, așa că vor face o schimbare drastică. Se vor îndepărta de toți factorii care le dăunează și se vor axa mai mult pe dezvoltarea lor personală și pe lucrurile care contează cu adevărat. Rezultatele vor fi fabuloase.

Pești

Peștii sunt îndemnați să lupte mai mult pentru visul lor și să nu pună preț întotdeauna pe partea financiară. Nu aceasta este cea care contează foarte mult, cât evoluția. Odată cu aceasta și remunerația va fi cea pe care Peștii o așteaptă de multă vreme.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română