Life

Sfatul zilei de marți, 13 iunie 2023. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ce spun

Sfatul zilei de marți, 13 iunie 2023. Este o zi în care nativii trebuie să fie atenți la ce spun. Cuvintele au mare însemnătate.
12.06.2023 | 07:46
Sfatul zilei de marti 13 iunie 2023 Sagetatorii trebuie sa aiba grija la ce spun
Sfatul zilei de marți, 13 iunie 2023. Foto Pinterest
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 13 iunie 2023. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ce spun, dar și alți nativi. Iată ce le așteaptă pe zodii.

Ce îi așteaptă pe nativi pe 13 iunie

Berbec

Este momentul să iei o pauză de respiro. Chiar dacă ești la muncă, încearcă să faci fiecare sarcină mai cu calm.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar trebui să te preocupi mai puțin de ce cred ceilalți și mai mult de lucrurile care te fac pe tine fericit. Poți trece printr-o perioadă mai dificilă.

Gemeni

Sfatul zilei de marți, 13 iunie 2023. Gemenii trebuie să pună sănătatea pe primul loc. Sfatul pentru tine este să îți asculți corpul și să mergi la medic dacă este cazul.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii Rac au sfatul zilei să nu irosească timpul pe lucrurile care nu le servesc în niciun fel. Trebuie să profite de fiecare minut.

Leu

Sfatul pentru tine este să nu mai stai trist pentru lucruri care nici măcar nu s-au întâmplat! Ai căzut adânc în propriile gânduri negative. Fă ceva ca să ieși de acolo!

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru restul nativilor pentru ziua de marți

Fecioara

Pentru Fecioare, sfatul zilei de marți este să comunice mai bine cu cei din jur. Totul poate fi în regulă pentru tine dacă vorbești mai mult despre ceea ce simți.

Balanță

Ar putea fi o ocazie bună pentru a-ți dezvălui adevăratele sentimente. Ziua aceasta îți oferă o porțită pentru a spune cuiva tot ceea ce simți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ar putea fi o zi foarte bună pentru tine dacă lași în urmă acele temeri care te țin mereu în spate. Trebuie să te pui pe primul loc!

Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ce spun pentru că pot răni foarte ușor. Mai bine să fii atent cu lucrurile pe care le comunici decât să-ți pară rău.

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți de astre să se concentreze mai mult pe propria persoană și propriile dorințe.

Vărsător

Vărsătorii pot să fie mai deschiși în această zi, iar sfatul zilei de marți este să nu se lase doborâți de niște simple cuvinte.

Pești

Peștii ar putea avea o zi grozavă dar trebuie să nu dea atenție fiecărui lucru minuscul din viața lor. Ar putea să te facă să te simți depășit!

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor