Life

Sfatul zilei de marți, 23 martie 2021. Fecioara trebuie să fie atentă la consecințe

22.03.2021 | 11:29
Sfatul zilei de marti 23 martie 2021 Fecioara trebuie sa fie atenta la consecinte
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 23 martie 2021, vine cu momente speciale petrecute alături de oamenii dragi. Timpul se împarte între clipele de singurătate și cele în compania persoanelor iubite. 

Unii nativi au mare nevoie de iubire, de aceea nu mai trebuie să stea pe gânduri și să facă primii pași spre cunoașterea viitorilor parteneri de viață. Îi vor găsi mai repede decât au sperat vreodată.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse de FANATIK în cele ce urmează. Descoperă alături de noi care sunt evenimentele pentru a doua zi lucrătoare din săptămână!

Sfatul zilei de marți, 23 martie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Există o sursă de fericire care ți-ar putea aduce o stare de bine, trebuie doar să o cauți. Lucrurile vor ieși mult mai bine dacă ai încredere în tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Traversezi o perioadă complicată la locul de muncă. Nu ar strica să iei o pauză și să te relaxezi. Odihnește-te și încarcă-ți bateriile afară, la aer curat.

Gemeni

Este momentul să nu mai amâni luarea deciziilor importante. Nu mai lăsa timpul să treacă pe lângă tine, fă ceva pentru bunăstarea ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță rezultate frumoase și armonioase în plan personal. Lasă frica deoparte și ai curaj să mergi mai departe, fii încrezător.

Leu

Fii mai conștient de oamenii din jur, care te susțin necondiționat și sunt gata să-ți sară în ajutor. Nu trebuie să te bazezi numai pe tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Înainte de a acționa, gândește-te la consecințe. Este foarte important să vezi care ar fi rezultatele ideilor și planurilor tale pe termen lung.

Balanță

Unii oameni pur și simplu nu merită efortul. Nu mai pune la suflet tot ce ajunge la urechile tale. Fii stăpân pe tine și pe ceea ce știi perfect.

Scorpion

Comunicarea este cheia, dar asta nu înseamnă că trebuie să te descarci pe cine nu trebuie. Ai grijă ce cuvinte scoți pe gură, ai putea răni persoane apropiate.

Săgetător

Fă-ți planurile, dar nu uita că munca în echipă îți poate fi de mare ajutor. Înconjoară-te de oameni cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Capricorn

Te simți protejat și în largul tău lângă o persoană din cercul de prieteni. Deschide-ți sufletul și spune-i ce simți, s-ar putea să fii surprins!

Vărsător

Debordezi de energie, dar trebuie să ai grijă să nu o consumi pe toată. Păstrează acest entuziasm tot timpul zilei, poate chiar și pentru perioada următoare.

Pești

Stai cam prost la capitolul răbdare și s-ar putea să răbufnești la locul de muncă. Nu te înțelegi deloc cu un coleg, care îți pune bețe-n roate.

ADVERTISEMENT