Life

Sfatul zilei de duminică, 21 martie. Vești bune pentru Gemeni

20.03.2021 | 11:32
Sfatul zilei de duminica 21 martie Vesti bune pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 21 martie, cu vești cât se poate de bune, că doar e weekend. Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ar trebui să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil.

Asta pentru că Universul îți scoate în cale o sumedenie de oportunități care se vor dovedi benefice din toate punctele de vedere. Tot ce trebuie să faci e să privești cu atenție în jur și să dai dovadă de o mai mare flexibilitate în raport cu lucrurile noi.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Peștilor? Ei bine, s-ar putea să ți se facă o propunere extrem de tentantă și te sfătuim să nu o refuzi. Oricât ar fi de greu să abandonezi actualul loc de muncă tocmai acum, cu o șansă ca asta nu te întâlnești în fiecare zi.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 21 martie

Berbec

Viața sentimentală îți dă bătăi de cap și ar trebui să analizezi lucrurile cu mai multă atenție. Nu cumva îți pui speranțe exagerate în cineva sau ai tendința să manifești o nevoie excesivă de intimitate?

ADVERTISEMENT

Taur

Vrei să faci puțină ordine în lucruri, să achiți facturile restante, să-ți înfrumusețezi casa după noi criterii estetice. Și ce moment mai potrivit dacă nu o zi de weekend?

Gemeni

Ești într-o formă intelectuală de zile mari și ar cam trebui să profiți de ea, mai ales când vine vorba despre activităţile legate de familie şi afaceri. Stabilește-ți prioritățile și încearcă să dai dovadă de mai multă flexibilitate în raport cu lucrurile noi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pe val în afaceri. Ai o mulțime de idei bune și trebuie să le pui în aplicare cât mai curând cu putință. Nu uita, însă, nici de persoana iubită, pentru că își dorește să petreceți puțin timp împreună.

Leu

Chiar dacă ai unele probleme financiare, nu vrei nici în ruptul capului să apelezi la împrumuturi pe ultima sută de metri. În plus, fără un orar de somn benefic atât organismului cât și psihicului, e imposibil să dai randament.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să primești vești bune tocmai de peste hotare. Fie că ai sau nu afaceri acolo, modul în care se aranjează lucrurile te avantajează din toate punctele de vedere.

Balanță

Oricât ar fi de bune intențiile partenerului de afaceri, nu trebuie să-ți pui toate speranțele în flerul lui. Acordă mai multă atenție informațiilor pe care le primești din acest domeniu, altfel pot să apară probleme.

Scorpion

E încă weekend, așa că încearcă să amâni orice discuție importantă și să te relaxezi puțin. Ai avut o săptămână suficient de grea, meriți un moment de respiro.

Săgetător

Dacă ți se propune o colaborare, te sfătuim să nu refuzi, că sunt bani mulți la mijloc. Orice șansă de a crește veniturile familiei trebuie privită cu optimism.

Capricorn

Te trezești dis de dimineață, nevoit să faci niște cheltuieli neprevăzute, dar cu folos. Familia va aprecia în mod cert eforturile tale, așa că nu ai motive de îngrijorare.

Vărsător

Chiar dacă e weekend, ai programat o întâlnire cu persoane importante și nu concepi să o ratezi. Unde mai pui că ai idei atât de bune încât vei reuși să-i impresionezi de la început.

Pești

S-ar putea să ți se facă o propunere extrem de tentantă și te sfătuim să nu-i dai cu piciorul. Știm că nu e ușor să spui adio actualului loc de muncă tocmai acum, dar cu o șansă ca asta nu te întâlnești a doua oară.

ADVERTISEMENT