ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de marți, 25 august 2020, pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la ce spun

Autor: Dan Suta | 24.08.2020 | 16:17
Sfatul zilei de marți, 25 august 2020, pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la ce spun
Sfatul zilei de vineri, 25 decembrie 2020. Se recomandă cumpătare pentru Raci Sursa foto: micro.com.au

Citește sfatul zilei de marți, 25 august 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Vărsătorii trebuie să aibă foarte mare grijă la vorbele lor.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 25 august pentru zodia ta

Berbec: Dacă ți se pare ceva ciudat legat de comportamentul celor din jur, ar fi ideal să sesizezi chiar și cea mai mică neregulă. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur: Nu căuta nod în papură colegilor de la muncă, ci încearcă să fii mai împăciuitor. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu pleca având preconcepții căci drumul nu va fi tocmai roz. Trebuie să fii realist și să fii suficient de determinat să faci schimbările pe care le consideri necesare. Numărul norocos: 4.

Rac: Dacă ai o durere pe suflet, spune tot ce te apasă. Nu ține în tine problemele pe care ar trebui să le spui tocmai pentru a te elibera. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Leu: Lasă lucrurile nesemnificative deoparte și concentrează-te asupra adevăratelor evenimente și fapte din viața ta. Numărul norocos al zilei: 5.

Fecioară: Este momentul să îți ceri drepturile, să te impui, să faci progrese cu adevărat fără a mai ține cont de sentimentele tuturor. E timpul să te gândești și la tine. Numărul norocos al zilei: 7.

ADVERTISEMENT

Scorpionii primesc vești bune, Peștii trebuie să își lărgească orizonturile

Balanță: Nimic nu se compară cu momentele petrecute alături de cei dragi, așa că profită de această zi minunată. Numărul norocos: 8.

Scorpion: Pregătește-te să primești și vești bune. Unele lucruri se pot schimba cu adevărat doar dacă îți dorești cu tărie. Numărul norocos al zilei: 9.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Privește totul cu calm și nu te agita pentru orice fleac. E momentul să te gândești mai mult la tine. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Încep să se vadă roadele muncii tale, așa că nu rămâne decât să te bucuri cu adevărat de lucrurile frumoase din viața ta. Numărul norocos: 6.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Ai grijă ce scoți pe gură. Unele lucruri, spuse la nervi, îți pot face ție rău. Numărul norocos: 10.

Pești: Ai în față o serie de oportunități, dar tu te încăpățânezi să te limitezi doar la două-trei variante. Numărul norocos: 1.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!