Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Surpriză pentru nativul Săgetător

14.08.2020 | 11:29
Sfatul zilei de sambata 15 august 2020 Surpriza pentru nativul Sagetator
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 15 august 2020, aduce vești frumoase pentru majoritatea zodiilor. Persoanele născute în Săgetător au parte de o surpriză de proporții, în timp ce Capricornul primește un cadou din partea cuiva la care nici nu se gândesc.

Prima zi de weekend este ideală pentru relaxare, odihnă, dar și pentru a explora diferite locuri, totul depinde de nativi. Ei trebuie să aleagă modul în care își încarcă bateriile, prin leneveală sau prin mici excursii împreună de gașca de prieteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu evenimentele, faptele și întâmplările de care au parte nativii. Citește mai jos care sunt previziunile complete pentru toate semnele zodiacale.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 15 august 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Nu știi ce să alegi: să dormi mai mult sau să ieși cu prietenii. Ar fi bine să le îmbini și să profiți din plin de această zi liberă, doar e sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Taur

Una spui, alta gândești. Incertitudinea asta te îndepărtează de oameni care mai devreme sau mai târziu vor descoperi adevărata ta față.

Gemeni

Ai o slăbiciune la care vrei să renunți de mult, dar nu știi cum să faci. Cere sfatul unor persoane avizate sau unui prieten în care ai încredere deplină.

ADVERTISEMENT

Rac

Vrei să începi o nouă relație de dragoste, dar îți este teamă să faci primul pas. Îți este frică să nu fii respins, dar ce mai ai de pierdut?

Leu

Încarcă-ți bateriile departe de agitația orașului. Mergi într-un loc liniștit, poate undeva la munte sau la țară. E timpul să te relaxezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Lumea nu se învârte în jurul banilor, învață asta. Familia și prietenii sunt mult mai importanți decât niște simple hârtii. Ce alegi?

Balanță

E în regulă dacă nu ies toate planurile pe care le ai în minte. Nu te lăsa învins și mergi mai departe. Ai multe lucruri de arătat celor din jur.

Scorpion

O veste importantă vine din partea partenerului de viață. Ți-a pregătit o surpriză, fii sigur că este una pe măsura așteptărilor.

Săgetător

Cineva îți pregătește o surpriză de proporții. Ai parte de o zi minunată, iar spre seară se anunță o petrecere de pomină împreună cu gașca de prieteni. Distracție și voie bună.

Capricorn

O persoană care nu-ți este tocmai apropiată te surprinde cu un mic cadou. Bucuria este cu atât mai mare, cu cât primești un obiect de care chiar ai nevoie.

Vărsător

Te întrebi dacă fostul partener de viață este fericit. Nu mai trăi în trecut, ascunde pozele vechi. Începe o nouă etapă, o relație de iubire te va scoate din impas.

Pești

Nu mai amplifica certurile cu jumătatea ta și lasă mai mult de la tine. Tu ești cel care are de pierdut. Renunță la unele idei preconcepute.

ADVERTISEMENT