Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Balanța face o listă de priorități

01.01.2021 | 12:28
Sfatul zilei de sambata 2 ianuarie 2021 Balanta face o lista de prioritati
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 2 ianuarie 2021, vine cu o serie de evenimente neplăcute pentru multe zodii. Certurile și discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei, mare atenție la conflictele iscate din nimic. 

Persoanele născute sub semnul zodiacal Taur sunt sfătuite să evite discuțiile, asta în cazul în care nu au toate informațiile necesare pentru a spune ce cred. Totodată, nativul Leul ar fi bine să nu spună chiar tot ce-i trece prin minte.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toate cele 12 zodii. Află și tu ce se întâmplă în a doua zi a anului 2021 cu fiecare semn în parte!

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Mare atenție la cheltuielile neprevăzute. Ar fi cazul să strângi puțin cureaua, ai dat destui bani în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Taur

Evită conflictele, stai departe de discuțiile care nu îți aduc niciun beneficiu. Astrele te îndeamnă să fii calm și să nu agiți spiritele în sânul familiei.

Gemeni

Există riscul să faci unele alegeri neinspirate. Nu îți fie teamă să ceri sfatul unei persoane experimentate. Nu este nimic rău în a asculta și alte păreri.

ADVERTISEMENT

Rac

Ține mai mult de bani și nu-i mai investi în afaceri care nu par credibile de la bun început. Fii atent la tot ce se întâmplă în jur, ai ceva de învățat de la ceilalți.

Leu

Păstrează-ți părerile pentru tine, altfel riști să atragi ceva antipatii de partea ta. Nu este cazul să te cerți cu oamenii din jur, indiferent despre cine e vorba.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi perfectă să te refaci după sărbători. Stai în cămin și odihnește-te. Spre seară relaxează-te la un film în compania unor amici buni.

Balanță

Lasă temerile deoparte și gândește-te mai mult la planurile de viitor. Nu ezita să îți faci o listă cu principalele obiective pe anul acesta.

Scorpion

Relația cu partenerul de viață este ușor dezechilibrată. Discută deschis cu jumătatea ta și rezolvați micile neînțelegeri. Nu mai țineți supărarea în voi.

Săgetător

S-au adunat tot felul de lucruri de rezolvat, nu le mai amâna. Ia lucrurile ușor și toate se vor încheia cu bine. Răbdarea trebuie să fie prioritară.

Capricorn

Nu te mai lăsa dus de val când vine vorba de a spune ce gândești. Poate ar fi bine să păstrezi unele idei numai pentru tine.

Vărsător

Tensiunile și certurile se vor calma numai dacă vorbești deschis despre ce te deranjează. Pune punctul pe „i” și lucrurile se vor rezolva.

Pești

Ai pășit cu stângul în noul an. Îndreaptă rapid lucrurile, altfel riști să mergi pe drumul greșit în continuare. E timpul pentru schimbări radicale.

ADVERTISEMENT