Life

Sfatul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie. Berbecii trebuie să renunțe la orgoliu

31.12.2020 | 12:24
Sfatul zilei de vineri 1 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie Berbecii trebuie sa renunte la orgoliu
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021 și află care sunt prinicipalele îndemnuri ale astrelor pentru zodia ta în prima zi a noului an. Apar surprize uriașe pentru foarte mulți.

Berbec: Pune-te bine cu oamenii care vin spre tine cu oferte mărețe, căci poți să dai marea lovitură chiar din prima zi a noului an. Pentru asta, trebuie să renunți la orgoliu. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu uita de unde ai plecat și privește în urmă cu mândrie pentru tot ce ai reușit să realizezi de unul singur. Numărul  norocos al zilei: 4.

Sfatul zilei de 1 ianuarie 2021 pentru zodia ta

Gemeni: Este ziua în care îți permiți să faci ce vrei, pentru că veștile bine curg șiroaie pentru tine de la prima oră a zilei. Numărul norocos al zilei: 1.

ADVERTISEMENT

Rac: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu persoanele vârstnice din familie. Numărul norocos: 13.

Leu: Bucură-te de prezența celor dragi și nu mai căuta nod în papură la orice. Ai suficiente motive să fii fericit. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Capricornii trebuie să evite reproșurile

Fecioară: Odihnește-te și trăiește această zi cu detașare de toate relele. În noul an trebuie să fii mai zen. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o diplomatic. Nu apăsa pedala prea tare dacă oamenii din jurul tău nu sunt pregătiți de anumite adevăruri. Numărul norocos al zilei: 6.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Luptă pentru dorințele tale, pentru visele tale, pentru ceea ce vrei să realizezi. Nu te lăsa. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Ai tot ce îți dorești și îți dai seama că pentru a fii fericit nu îți trebuie averi. Numărul norocos al zilei: 2.

Capricorn: Pornești noul an cu stângul și poate că ar fi indicat să lași reproșurile pe altădată. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător: Alege ce vrei de la viața ta. Azi e ziua în care trebuie să iei câteva hotărâri importante. Numărul norocos: 10.

Pești: Pentru ca unele lucruri să se înfăptuiască, ai nevoie de mai multă ambiție. Numărul norocos al zilei: 33.

 

ADVERTISEMENT