Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Relaxare și armonie pentru nativul Scorpion

03.07.2020 | 16:10
Sfatul zilei de sambata 4 iulie 2020 Relaxare si armonie pentru nativul Scorpion
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 4 iulie 2020, aduce pentru toate cele 12 zodii evenimente plăcute, relaxare, odihnă, dar și distracție. Este o zi numai bună pentru nativi pentru că își vor descoperi pasiuni ascunse sau se vor implica în treburile casnice.

Spre exemplu, nativul Gemeni își face ordine atât în gânduri, cât și în viața personală. Este o zi perfectă pentru a renunța la relațiile toxice și la oamenii care se dau prieteni, dar nici măcar nu te cunosc în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile complete și exacte pentru toate cele 12 semne zodiacale. Află și tu ce au rezervat astrele pentru zodia ta și nu numai.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Programul de la locul de muncă s-a încheiat, nu pierde nicio secundă și bucură-te de micile plăceri pe care ți le oferă viață. Simte-te bine în pielea ta.

ADVERTISEMENT

Taur

În brațele persoanei iubite găsești liniștea și înțelegerea pe care le-ai căutat atâta amar de vreme. Surprinde-ți partenerului cu o cină romantică sau un mic cadou.

Gemeni

Ai strâns lângă tine oameni cu care nu rezonezi, ar fi cazul să renunți la acestea. Unii se dau prieteni pentru a obține unele avantaje, mare atenție!

ADVERTISEMENT

Rac

Dintre toți oamenii pe care-i întâlnești ți s-a pus pata pe un coleg. Mărturisește-i care sunt sentimentele pe care le ai pentru el. Fă-ți curaj și spune tot ce ai pe suflet.

Leu

O zi perfectă pentru a ieși în oraș cu prietenii. Niciodată nu este timpul pierdut să reiei legătura cu cei din trecut cărora le-ai greșit sau ți-au greșit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O perioadă benefică pentru a semna contracte sau pentru a începe afaceri pe cont propriu. Ai mai multă încredere în tine, de susținere nu duci lipsă.

Balanță

Statul în casă nu este un lucru rău. Vizionează un film bun, stai singur, meditează. Nu vei regreta, vei realiza cât de multe ai și nu le vezi în agitația din timpul săptămânii.

Scorpion

O zi perfectă pentru relaxare. Ia-ți gașca de prieteni și mergi la piscină. Distrează-te și încarcă-ți bateriile. Este momentul să radiezi de fericire.

Săgetător

Simți o presiune imensă pe umeri, în special din partea familiei care vrea să te vadă la casa ta. Nu e un capăt de țară, ai timp să le faci pe toate, spune-le asta.

Capricorn

Acționează în funcție de intuiție, nu de îndemnurile pe care le primești de la ceilalți. Ia atitudine, tu știi mai bine ce ai de făcut în această viață.

Vărsător

Ai nevoie de o pauză pentru a afla ce vrei să faci mai departe. Ești indecis și nu este bine deloc. Îți faci singur rău, încearcă să vezi partea bună a lucrurilor.

Pești

Astrele te sfătuiesc să nu te implici în prea multe proiecte. Nu este atât de lungă ziua încât să le duci pe toate la capăt. Mai stai și cu familia, îți simte lipsa.

ADVERTISEMENT