Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 6 martie 2021. Balanțele nu stau bine cu banii

05.03.2021 | 11:37
Sfatul zilei de sambata 6 martie 2021 Balantele nu stau bine cu banii
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 6 martie 2021, aduce vești bune pentru unii nativi, în timp ce alții sunt încercați de situații dificile și au nevoie de ajutor pentru a le depăși. 

Unii nativi trebuie să ia decizii importante și să facă puțină „curățenie” în viața lor personală. Mai exact, au nevoie săm se detașeze de anumite persoane care nu le fac bine.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos care este îndemnul astrologilor pentru zodia ta.

Sfatul zilei de sâmbătă, 6 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Nu lua personal comentariile persoanelor care nu te susțin și preferă să te tragă în jos. Știi mult mai bine de ce ești capabil și trebuie să-ți acorzi mai multă încredere.

ADVERTISEMENT

Taur

Dacă intuiția îți spune că o relație de prietenie nu mai funcționează și că ceva nu este în regulă, ar trebui să o asculți și să te detașezi de persoana respectivă înainte să primești o mare lovitură.

Gemeni

Ai multe idei bune pe care nu le-ai pus în practică și ar fi timpul să te ocupi de ele înainte să te încarci cu alte responsabilități acasă și la job.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu le mai face persoanelor apropiate promisiuni pe care nu știi dacă le poți păstra, altfel își vor pierde toată încrederea în tine și nu vrei să le dezamăgești.

Leu

Trebuie să iei o decizie importantă legată de carieră și să nu mai stai într-un loc doar pentru că ți-e frică de schimbări. E timpul să faci o schimbare dacă simți nevoia.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relaxează-te și nu te mai gândi la treburile de la job chiar și în timpul liber, sunt multe activități pe care le poți face acum. Petrece mai mult timp alături de cei dragi, de exemplu.

Balanță

Nu stai foarte bine cu banii și tocmai acum ai nevoie să faci cumpărături. Fă-ți o listă de priorități și nu cheltui toți banii, în curând situația se va îmbunătăți.

Scorpion

Simți nevoia să te detașezi câteva clipe de toate reponsabilitățile și să petreci o zi liniștită alături de cei dragi. Poți face acest lucru, mai ales pentru că te va ajuta să-ți reîncarci bateriile.

Săgetător

O persoană apropiată te-a dezamăgit și nu știi dacă poți trece peste comportamentul ei. Analizează bine lucrurile și vezi dacă merită să continuați relația.

Capricorn

Nu mai pierde timpul și nu mai amâna treburile, altfel vei rămâne în urmă și nu o să poți gestiona atâtea lucruri deodată. Ai putea termina totul chiar astăzi.

Vărsător

Trebuie să socializezi mai mult cu cei din jur dacă vrei să ai noi relații de prietenie sau chiar să-ți găsești un partener de cuplu. Nu vei regreta dacă ieși din zona de confort.

Pești

Sunt multe schimbări în viața ta în acest moment și simți că totul este copleșitor. Cere ajutorul persoanelor apropiate ca să poți depăși mai ușor astfel de momente.

ADVERTISEMENT