Life

Sfatul zilei de vineri, 25 decembrie 2020. Se recomandă cumpătare pentru Raci

24.12.2020 | 12:50
Sfatul zilei de vineri 25 decembrie 2020 Se recomanda cumpatare pentru Raci
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 25 decembrie 2020, vine cu îndemnuri la cumpătare și moderație pentru unele semne zodiacale.

Ziua este una dominată de pace și armonie, zi de mare sărbătoare, în care semnele zodiacale sunt influențate de căldura căminului și de apropierea de oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mici conflicte pot să apară, iar recomandarea astrologilor este să nu puneți la suflet prea tare comentariile celor din jur. FANATIK vă prezintă sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte, pentru ziua de Crăciun.

Sfatul zilei de vineri, 25 decembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Ziua este una marcată de armonie și de căldura căminului propriu. Chiar dacă îți doreai să vă reuniți cu toate rudele, e bine să vezi partea plină a paharului, e mai sigur, pentru sănătatea tuturor, să păstrați distanța.

ADVERTISEMENT

Taur

Crăciunul te-a prins la distanță și nu e cel mai fericit de până acum. E bine să iei în calcul că sunt și vești bune, toată lumea e sănătoasă și avem motive să sperăm că lucrurile vor reveni la normal.

Gemeni

E bine să nu faci comparații între sărbătorile din anii trecuți și să te gândești la toate lucrurile bune pe care le ai la momentul de față: familia reunită și starea bună de sănătate a celor din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Chiar dacă ai așteptat vreme îndelungată să ai parte de toate bucatele tradiționale aflate pe masă în ziua de azi, recomandarea e să nu faci excese de niciun fel. Sunt trei zile în care te poți bucura de ele.

Leu

Cineva trebuie să și muncească. Nu ești prea fericit, dar e bine să te consolezi cu ideea că urmează zile libere și pentru tine și ar fi bine să începi să le planifici de acum, pentru ca totul să fie pregătit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E o zi în care ai parte de armonie și de căldura familiei. Nu e cazul să te gandești la ce nu ai apucat să faci până acum, nu au intrat zilele în sac și mai ai suficient timp la dispoziție.

Balanță

Partenerul de viață îți face dimineața de coșmar. Sunt lucuri pe care i le reproșai de multă vreme și de la care nu se poate abține. Ar fi bine să încerci să nu faci o dramă din acest lucru, vei avea ocazia să vorbești cu el după ce se vor termina zilele de sărbătoare.

Scorpion

Prezența oamenilor dragi face deosebită această zi. Trebuie să fii atent la cei din jur, tind să facă excese sau să provoace mici conflicte, fără să-și propună acest lucru.

Săgetător

Ziua debutează cum nu se poate mai bine, liniște și pace, dar reușești să te enervezi pentru unele comentarii ale unei persoane mai în vârstă. Nu e recomandat să pui la suflet ce spun cei din jur, fiecare vede viața printr-un filtru propriu al gândirii.

Capricorn

Sunt unele persoane ale căror prezență nu ți-o doreai prea mult în această zi, dar e de preferat să nu lași să se vadă asta, nu vrei să strici cheful tuturor.

Vărsător

Nu ai ajuns nici în acest an lângă cei dragi, dar nu e nimic care să te mire. Te-ai învățat cu distanța și e bine să fii optimist cu privire la planurile de viitor.

Pești

E ceva ce te nemulțumește în desfășurarea evenimentelor din acest an, dar nu e cea mai bună zi pentru a face un bilanț. Bucură-te de această zi deosebită și de apropierea celor din jur.

ADVERTISEMENT