Life

Sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023. Scorpioni, mare atenție la orgolii!

Cititorii în stele au transmis sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023. Ce trebuie să ia în calcul cele 12 semne zodiacale înainte de weekend?
02.03.2023 | 08:07
Sfatul zilei de vineri 3 martie 2023 Scorpioni mare atentie la orgolii
Sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele au sfaturi prețioase pentru nativii zodiacului. Ziua de vineri, 3 martie 2023, nu va fi una lipsită de greutăți, însă cu răbdare, dar și cu atitudinea potrivită, toate obstacolele vor pute fi depășite până la lăsarea serii.

Sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Deși tu ai parte de bună dispoziție și pozitivitate, s-ar putea să descoperi că nu toată lumea este în asentimentul tău. Păstrează-ți calmul, pentru că între tine și prietenii tăi ar putea apărea unele tensiuni, dar acestea nu vor fi de durată.

ADVERTISEMENT

Taur

Cumva trebuie să te faci înțeles de acei oameni care nu sunt de acord cu tine, chiar dacă asta înseamnă că vei porni o ceartă. Tu știi că ai dreptate, deci munca de lămurire nu ar trebui să fie prea lungă, chiar dacă așa pare la început.

Gemeni

Te distrezi încercând să analizezi toate punctele fine ale unor probleme decât să găsești soluțiile concrete ale acestora. Este o parte importantă, însă o mare însemnătate o au și concluziile, așa că dă-ți silința să ajungi la ele.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi bună să cheltui bani, cu toate că pentru cei din jurul tău ar putea părea ceva nechibzuit. Dar dacă extravaganța se simte ca o necesitate pentru tine, dă-i drumul și trăiește așa cum îți dorești!

Leu

Acum este momentul să faci acea mutare importantă. Ai toată încrederea de care ai nevoie și s-ar putea să descoperi că uimire că asta este suficient pentru a-ți atinge visele. Lucrurile ar putea deveni foarte interesante în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii cu băgare de seama cum îți alegi cuvintele astăzi. Ba chiar ai putea să rămâi puțin mai tăcut, în special dacă ceilalți se întrec în afirmații. Este foarte tentant să aduci în discuție punctele tale foarte, dar lauda de sine nu e bine primită în această zi.

Balanță

Nu e cel mai bun timp pentru a face lucruri de unul singur. Încercă să ieși în lume și să combini cât mai mult posibil munca cu distracția. Unele situații pot deveni neplăcute, dar este necesar să treci prin ele pentru a învăța.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Un ego prea puternic ți-ar putea zgudui lumea din temelii astăzi, chiar dacă nu este neapărat vorba de al tău. Atenție la semnele din jurul tău și încearcă să te ții cât mai departe de situațiile conflictuale, chiar dacă asta presupune să faci compromisuri. 

Săgetător

Iubești să călătorești mai mult decât oricine altcineva și a venit vremea să te îndrepți către propriile tale pasiuni. Este un moment bun pentru a verifica prețurile biletelor și a pleca în aventură în lume.

Capricorn

Te confrunți cu provocări ce par aproape nedrepte la început, dar dacă te calmezi, vei reuși să le depășești una câte una. În curând, îi vei impresiona pe toți cu abilitățile tale, chiar și pe cei mai mari critici.

Vărsător

Tânjești după independență și astăzi ai putea să o dobândești, însă asta ar putea părea înfricoșător la început. Pe parcurs, îți vei da seama că, de fapt, este de-a dreptul revigorant. Pregătește de responsabilitățile care vin la pachet cu noua situație.

Pești

Ziua de astăzi necesită mai multă concentrare decât de obicei și ar trebui să te asiguri că ești capabil să-ți direcționezi gândurile asupra muncii pe care o ai de făcut sau orice altă sarcină pe care este necesar să o duci la bun sfârșit astăzi.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac...
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac asta
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților