Life

Sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023. Scorpioni, mare atenție la orgolii!

Cititorii în stele au transmis sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023. Ce trebuie să ia în calcul cele 12 semne zodiacale înainte de weekend?
02.03.2023 | 08:07
Sfatul zilei de vineri 3 martie 2023 Scorpioni mare atentie la orgolii
Sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele au sfaturi prețioase pentru nativii zodiacului. Ziua de vineri, 3 martie 2023, nu va fi una lipsită de greutăți, însă cu răbdare, dar și cu atitudinea potrivită, toate obstacolele vor pute fi depășite până la lăsarea serii.

Sfatul zilei de vineri, 3 martie 2023, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Deși tu ai parte de bună dispoziție și pozitivitate, s-ar putea să descoperi că nu toată lumea este în asentimentul tău. Păstrează-ți calmul, pentru că între tine și prietenii tăi ar putea apărea unele tensiuni, dar acestea nu vor fi de durată.

ADVERTISEMENT

Taur

Cumva trebuie să te faci înțeles de acei oameni care nu sunt de acord cu tine, chiar dacă asta înseamnă că vei porni o ceartă. Tu știi că ai dreptate, deci munca de lămurire nu ar trebui să fie prea lungă, chiar dacă așa pare la început.

Gemeni

Te distrezi încercând să analizezi toate punctele fine ale unor probleme decât să găsești soluțiile concrete ale acestora. Este o parte importantă, însă o mare însemnătate o au și concluziile, așa că dă-ți silința să ajungi la ele.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi bună să cheltui bani, cu toate că pentru cei din jurul tău ar putea părea ceva nechibzuit. Dar dacă extravaganța se simte ca o necesitate pentru tine, dă-i drumul și trăiește așa cum îți dorești!

Leu

Acum este momentul să faci acea mutare importantă. Ai toată încrederea de care ai nevoie și s-ar putea să descoperi că uimire că asta este suficient pentru a-ți atinge visele. Lucrurile ar putea deveni foarte interesante în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii cu băgare de seama cum îți alegi cuvintele astăzi. Ba chiar ai putea să rămâi puțin mai tăcut, în special dacă ceilalți se întrec în afirmații. Este foarte tentant să aduci în discuție punctele tale foarte, dar lauda de sine nu e bine primită în această zi.

Balanță

Nu e cel mai bun timp pentru a face lucruri de unul singur. Încercă să ieși în lume și să combini cât mai mult posibil munca cu distracția. Unele situații pot deveni neplăcute, dar este necesar să treci prin ele pentru a învăța.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Un ego prea puternic ți-ar putea zgudui lumea din temelii astăzi, chiar dacă nu este neapărat vorba de al tău. Atenție la semnele din jurul tău și încearcă să te ții cât mai departe de situațiile conflictuale, chiar dacă asta presupune să faci compromisuri. 

Săgetător

Iubești să călătorești mai mult decât oricine altcineva și a venit vremea să te îndrepți către propriile tale pasiuni. Este un moment bun pentru a verifica prețurile biletelor și a pleca în aventură în lume.

Capricorn

Te confrunți cu provocări ce par aproape nedrepte la început, dar dacă te calmezi, vei reuși să le depășești una câte una. În curând, îi vei impresiona pe toți cu abilitățile tale, chiar și pe cei mai mari critici.

Vărsător

Tânjești după independență și astăzi ai putea să o dobândești, însă asta ar putea părea înfricoșător la început. Pe parcurs, îți vei da seama că, de fapt, este de-a dreptul revigorant. Pregătește de responsabilitățile care vin la pachet cu noua situație.

Pești

Ziua de astăzi necesită mai multă concentrare decât de obicei și ar trebui să te asiguri că ești capabil să-ți direcționezi gândurile asupra muncii pe care o ai de făcut sau orice altă sarcină pe care este necesar să o duci la bun sfârșit astăzi.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Viața la bloc. Interdicția de care trebuie să țină cont asociațiile de proprietari
Viața la bloc. Interdicția de care trebuie să țină cont asociațiile de proprietari
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni