Life

Horoscop karmic pentru luna ianuarie 2023. Provocări uriașe pentru zodiile de pământ

Horoscop karmic pentru ianuarie 2023: află care sunt zodiile avantajate, dar și cele care au un pic de tras în această perioadă a anului!
03.01.2023 | 09:24
Horoscop karmic pentru luna ianuarie 2023 Provocari uriase pentru zodiile de pamant
Horoscop karmic pentru luna ianuarie 2023. Foto: wallpaperaccess.com
ADVERTISEMENT

Luna ianuarie 2023 este una destul de complicată pentru o serie de zodii. Anul a început în forță în special pentru semnele de aer și de pământ. Iată previziunile horoscopului karmic pentru întreaga lună!

Horoscop karmic pentru luna ianuarie 2023

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față multe provocări de depășit, iar unele s-ar putea să fie destul de dificile. Taurii își intră în noi roluri din punct de vedere profesional. Au disponibilitatea necesară pentru a schimba lucruri, însă sunt destul de reticenți dacă să o facă luna asta sau nu. Se vor consulta intens cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să fie ceva mai atente la starea lor de sănătate, la excesele de orice fel. Luna ianuarie poate fi cea mai bună lună a anului pentru a scăpa definitiv de anumite vicii. Capricornii se trezesc în niște ipostaze neplăcute la locul de muncă. Au de dat socoteală.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) pot fi prinse pe picior greșit în ianuarie 2023. Nu vor mai ști pe unde să scoată cămașa, așa că este o perioadă în care capacitatea lor de a improviza s-ar putea să le dea câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Gemenii și Vărsătorii sunt cei mai pricepuți în a ieși din situații critice apelând la ingeniozitatea lor. Balanțele preferă să îndure anumite momente grele, pentru că ele consideră că uneori e bine să te lovești cu capul de prag.

Zodiile de apă, lună lipsită de emoții

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au o lună ferită de emoții majore, dar plină de revelații sentimentale. Racii depășesc o situație dificilă cu care se confruntă la jumătatea lunii, ba chiar putem spune că o fac cu brio. Peștii și Scorpionii sunt rezervați în fața anumitor schimbări pe plan amoros. Tind să devină mai conservatori în relație.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au tot felul de planuri noi, de idei îndrăznețe, de situații prin care trec fără să clipească. Berbecii au talentul de a bifa succes după succes în această lună.

Și pentru Lei se anunță o perioadă excelentă, mai ales din punct de vedere financiar. La capitolul bani vin cele mai mari bucurii și pentru Săgetători.

ADVERTISEMENT