Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfaturile lui Mircea Lucescu au ajutat Corvinul să ajungă în finala Cupei: „Proiect pe 4 ani!”

Președintele echipei Corvinul, Dan Coleșniuc, susține că sfaturile lui Mircea Lucescu au ajutat clubul să ajungă în finala Cupei României.
19.04.2024 | 12:36
Sfaturile lui Mircea Lucescu au ajutat Corvinul sa ajunga in finala Cupei Proiect pe 4 ani
Mircea Lucescu, motivul pentru care Corvinul a ajuns în finala Cupei României. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sfaturile legendei de la Corvinul Mircea Lucescu au ajutat ca formația din Liga 2 să ajungă până în finala Cupei României, acolo unde o va întâlni pe Oțelul Galați.

Sfaturile lui Mircea Lucescu au ajutat Corvinul să ajungă în finala Cupei: „Proiect pe 4 ani!”

Președintele celor de la Corvinul a ascultat de sfaturile date de Mircea Lucescu. Dan Coleșniuc susține că a decis să facă un plan pe patru ani la clubul din Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Corvinul are un antrenor care se aliniază cu proiectul clubului și datorită cuvintelor lui Il Luce, gruparea din eșalonul secund se va duela cu Oțelul Galați în finala Cupei României.

“Maxim mai are contract cu noi pentru încă doi ani. Maxim e un băiat deștept. Așa cum spunea și Mircea Lucescu cu ani în urmă, ca să faci ceva trebuie să ai minimum 4 ani la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Și lui Maxim îi trebuie stabilitate, are tot ce îi trebuie aici. Are liniște, condiții, tot. Sunt sigur că l-au căutat și alte echipe, dar le-a refuzat. 

Mircea Lucescu spunea că îl apreciază ca antrenor pe Maxim, pentru că nu era suficient doar 1-0 cu CFR Cluj în 10 oameni. Dacă nu avea o strategie bună și nu juca echipa bine, 100% Clujul putea să dea 2-3 goluri.

ADVERTISEMENT

L-a felicitat pentru că ținut jocul sub control. Și i-a spus că trebuie să aducă încă o victorie, ca să confirme”, a spus Dan Coleșniuc, la FANATIK SUPERLIGA.

“Am început demersurile pentru licența de Europa”

Dan Coleșniuc susține că a început să facă demersurile pentru ca echipa din Hunedoara să ia licența de Europa. Președintele clubului Corvinul a mărturisit că nu are emoții și că așteaptă să primească undă verde pentru stadionul care va găzdui meciurile echipei.

ADVERTISEMENT

“Am început să facem demersurile licenței pentru cupele europene încă de acum trei săptămâni, pentru că nu aveam timp după ce se juca finala. Am demarat asta și licențierea pentru Liga 2. Iar asociația nouă va prelua activele clubului pentru a avea drept de promovare. Avem mult de lucru. 

Noi ne-am făcut treaba pentru licența de Europa și acum ne ajută Federația Română de Fotbal și le mulțumim pentru asta. Trebuie să ne confirme și stadionul pentru că cele de la Hermannstadt și de la Arad nu sunt licențiate UEFA.

Va trebui să alegem între Sepsi sau cel de la CFR Cluj. Să vedem cine ne găzduiește. Nu avem nicio emoție cu licența de Europa, pentru că financiar stăm bine. Suntem pe zero cu datoriile și nu avem nicio problemă”, a mai spus președintele celor de la Corvinul Hunedoara, la FANATIK SUPERLIGA.

Mircea Lucescu, motivul pentru care Corvinul a ajuns în finala Cupei României

ADVERTISEMENT