Life

Shakira stârnește noi speculații după despărțirea de Gerard Pique. Cu ce bărbați celebri ar avea un triunghi amoros

Noi zvonuri pe plan sentimental despre Shakira după despărțirea de Gerard Pique. Cu ce bărbați celebri a fost văzută în ultima vreme.
13.06.2023 | 16:19
Shakira starneste noi speculatii dupa despartirea de Gerard Pique Cu ce barbati celebri ar avea un triunghi amoros
Cine încearcă să o cucerească pe Shakira. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Shakira (46 ani) este în centrul unui ”triunghi amoros”, după ce a fost surprinsă în preajma unor bărbați celebri în ultima vreme. Artista se lasă, însă, cu greu cucerită și doar unuia singur pare că-i dă speranțe pentru a forma un cuplu cu ea.

Cu ce bărbați celebri a fost surprinsă Shakira. Cui dă artista speranțe

În urma despărțirii de Gerard Pique, viața sentimentală a Shakirei este atent ”monitorizată” de jurnaliștii din presa mondenă, de peste hotare. Deși încearcă să fie subtilă, cântăreața columbiană a fost fotografiată de câteva ori în timp ce era în compania unor nume foarte cunoscute la nivel internațional.

ADVERTISEMENT

Shakira dă de înțeles că este și mai mult râvnită de bărbați, de când este o femeie singură și de când s-a mutat într-o vilă de lux, în SUA, din Spania, alături de cei doi copii, Milan și Sasha. Săptămâna trecută, interpreta columbiană a fost văzută din nou în preajma cunoscutului pilot britanic de Formula 1, Lewis Hamilton.

Ultima oară când Shakira și Lewis Hamilton au fost fotografiați unul lângă altul, a fost la începutul lunii mai. Ambii s-au relaxat pe un yacht luxos și au luat masa la un restaurant. De data aceasta, s-au plimbat cu barca, alături de un grup de prieteni, scrie Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Tom Cruise vrea o relație cu Shakira

De altfel, acum câteva luni, Shakira a fost surprinsă în preajma faimosului actor Tom Cruise, acum în vârstă de 60 de ani. El și-a exprimat dorința de a începe o poveste de dragoste cu artista, însă ea nu prea i-ar agrea acest lucru. Tom Cruise, însă, nu s-ar lăsa prea ușor.

Înainte de Shakira, Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori. Auzind că a divorțat, starul a încercat să interacționeze cu ea în cadrul unei curse de Formula 1. Ulterior, pentru a-i arăta că are sentimente sincere, celebrul actor de la Hollywood i-a trimis mai multe buchete de flori.

ADVERTISEMENT

Dincolo de acestea, Shakira nu prea se bucură de intimitate nici în SUA, după ce ”a fugit” din Spania. Mai mereu jurnaliștii  sunt pe urmele ei, iar la un moment s-ar fi plâns de această situație. Sun speculații că ar intenționa să se mute iar, de data aceasta pe o insulă, mai exact, pe Insula Fisher. Aici accesul se poate face doar cu barca și avionul.

”(…) Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

ADVERTISEMENT

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a fost mesajul Shakirei, postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT