Life

Și-a făcut Dana Roba o nouă relație după despărțirea de soțul violent? Cum a fost surprinsă?

Dana Roba stârnește bănuieli că ar avea o nouă relație după ce a fost bătută crunt de soț. Cum a fost surprinsă make-up artista?
01.08.2023 | 19:13
Sia facut Dana Roba o noua relatie dupa despartirea de sotul violent Cum a fost surprinsa
Cine este presupusul iubit al Danei Roba. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Roba încearcă să-și reia viața de dinainte, în urma bătăii crunte primite de la soțul față de care a intentat divorț. Make-up artista a fost surprinsă de curând, în spațiul public, alături de un bărbat care pare a fi noul partener.

Dana Roba, implicată într-o nouă relație după bătaia cruntă primită de la soț?

Dana Roba face eforturi să se repună pe picioare și să-și vadă în mod obișnuit de viață, pentru a depăși episodul violent, când a fost chiar la un pas de moarte. Conform postărilor de pe Instagram, make-up artista și-a reluat nu doar activitatea profesională, ci și ieșirile în oraș. Mai mult, pare a fi început și un nou capitol din punct de vedere sentimental. 

ADVERTISEMENT

Vedeta stârnește bănuieli că ar avea un nou partener. Jurnaliștii din presa locală, de la Tele Europa Nova, au surprins-o în timp ce mergea printr-un centru comercial din Timișoara, alături de un bărbat misterios. Între ei pare a fi mai mult decât o simplă amiciție.

Dana Roba a fost văzută când se ținea de mână cu bărbatul care o însoțea și și-au făcut și poze împreună, detalii care indică o posibilă poveste de iubire. Mai mult, potrivit sursei menționate, individul s-ar numi Benjamin și a postat pe Instagramul său un videoclip cu Dana Roba, la care a atașat o piesă de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cine este și cu ce se ocupă presupusul iubit al Danei Roba

Benjamin are 36 de ani, este originar din comuna Lovrin, județul Timiș, iar acolo ar deține un club de box pentru copii. Totodată, ar fi și polițist de penitenciar, iar când își dă jos uniforma se îndreaptă către clubul de box pentru a-i antrena pe cei mici.

Imaginile nu au fost, momentan, confirmate de Dana Roba. Cert este că se află în proces de divorț de fostul soț. Acesta a agresat-o fizic, într-un mod extrem de brutal, prin care îi putea lua viața, la începutul lunii iunie. Individul nu voia să accepte divorțul și s-a năpustit asupra ei în timp ce dormea.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost în comă din cauza bătăii soțului

Dana Roba a primit mai multe lovituri în cap cu un ciocan, fiindu-i rupte și mâinile, deoarece a încercat să se apere cu ele. Tot agresorul a sunat și la 112, iar Dana Roba a fost transportată la spital, dintr-o baltă de sânge. Medicii au operat-o pe creier, dar nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire.

Dana Roba a stat în comă o perioadă și și-a revenit ca printr-o minune. Ulterior, a mărturisit că de mai multă vreme era bătută de soț, iar ultima agresiune a avut loc de față cu fetițele sale. Cele mici sunt acum în custodia sa, iar Dana Roba încă mai are nevoie de multiple intervenții pentru a-și reveni per total.

ADVERTISEMENT

”Mă lupt să mă fac bine în fiecare zi și credeți-mă că este miracol că Dumnezeu m-a ținut în viață. Pentru că niciun medic nu mi-a dat o șansă la viață când am ajuns, nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța.

Nu știa cine sunt, arătam ca un om mort, mai aveam suflare că așa a vrut Dumnezeu, după ce acest monstru de bărbat m-a mutilat și m-a distrus. Era cât pe ce să mor. M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge”, a detaliat Dana Roba la ”Acces Direct”.

ADVERTISEMENT