Sport

Și-a găsit Gigi Becali clientul de la națională. „Am văzut ceva burtică la el! Nu e bine”

Gigi Becali și-a găsit client și la naționala României. Patronul de la FCSB a sesizat kilograme în plus la unul dintre jucătorii selecționatei lui Edi Iordănescu.
13.09.2023 | 15:15
Sia gasit Gigi Becali clientul de la nationala Am vazut ceva burtica la el Nu e bine
Gigi Becali a taxat un tricolor pentru apariția din meciul România - Kosovo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA după meciul României cu Kosovo, scor 2-0 în preliminariile Euro 2024. Patronul celor de la FCSB s-a luat de Răzvan Marin, pe care îl acuză că are kilograme în plus.

Și-a găsit Gigi Becali clientul de la națională. „Am văzut ceva burtică la el! Nu e bine”

România s-a impus în meciul tensionat de pe Arena Națională, scor 2-0 cu Kosovo. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a comentat prestația „tricolorilor” care rămân în pole-position pentru calificarea la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

Unul dintre „tricolori” i-a atras atenția lui Gigi Becali pe parcursul meciului. Patronul vicecampioanei l-a văzut pe Răzvan Marin cu mai multe kilograme în plus. Mijlocașul lui Empoli a fost rezervă cu Kosovo și a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 63 în locul lui Andrei Burcă.

„Răzvan Marin verticalizează bine jocul, numai că să îți spun ceva. Nu l-am mai văzut slăbuț, suplu. L-am văzut cu puțină burtică pe la tricou. Îl știam cuminte, conștiincios, că se ține de treabă. Ce-i cu Răzvan Marin, puțină burtică la tricou?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, sfat pentru Răzvan Marin: „Dă jos burtica, dacă vrei să fii la echipa națională”

Gigi Becali l-a criticat pe Răzvan Marin, după remiza României cu Israel, scor 1-1. La meciul cu Kosovo, finanțatorul consideră că mijlocașul din Serie A a avut o evoluție mai bună. Totuși, patronul îl sfătuiește pe fotbalistul lui Empoli să dea jos kilogramele în plus.

„Nu merge așa la fotbal, de-aia nu joacă pe acolo. Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme. Dă-o jos, să nu se mai vadă burtica peste tricou, dacă vrei să fii la echipa națională. (n.r. Pușcaș) Nu m-am uitat la toți.

ADVERTISEMENT

Eu la ăsta am văzut. Mie îmi plăcea de el ca fotbalist. Am văzut că data trecută cu Israel nu a jucat nimic. Aseară a mai verticalizat. Eu nu pot să pun cu cine să joace, eu spun ce văd că nu e în regulă”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a criticat pe Răzvan Marin, după România – Israel 1-1: „Cum să fie doi pe teren şi să nu auzi de Marin?”

Răzvan Marin a fost integralist în România – Israel, scor 1-1. Totodată, Marius Marin, jucător în Serie B la Pisa, a fost titular și a evoluat 63 de minute împotriva naționalei lui Alon Hazan. Gigi Becali a criticat ambii „tricolori” după pasul greșit făcut de naționala lui Edi Iordănescu în drumul către Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“Eu părerea o să mi-o spun. De ce n-a jucat Djokovic? Când mă uit la televizor şi aud că numele lui nu este pronunţat deloc, înseamnă că se ascunde de joc. Erau doi de Marin în teren, dar nu auzeam numele Marin. 

Cum să fie doi pe teren şi să nu auzi de Marin? Eu n-am auzit Marin. Dacă n-am auzit, înseamnă că nu au trecut mingea pe la ei. Dacă nu trece mingea pe la tine, stai acasă.

Înseamnă că ţi-e frică, nu cauţi mingea. Dacă ţi-e frică, stai acasă. Toţi sunt diplomaţi, să nu supere. Eu îl respect pe tatăl lui Marin (n.r. Petre Marin), că a jucat la mine. Şi copilul e bun jucător. 

Dar nu mai este bun dacă mingea nu trece pe la el. Celălalt Marin (n.r. Marius Marin) nu e bun deloc, că nu trece mingea pe la el. El e mijlocaş. Trebuie să iei mingea, că de aia eşti mijlocaş”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească este LIVE în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30.

Gigi Becali a taxat un „tricolor” după România - Kosovo

ADVERTISEMENT