Sport

Gigi Becali a comentat 2-0 cu Kosovo. „Edi e smerit. M-a ascultat! Ne putem califica de pe locul 1”

Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia naţionalei României cu Kosovo, scor 2-0. Patronul FCSB l-a lăudat şi pe Edi Iordănescu, pentru că a ascultat de sfaturile sale după meciul cu Israel.
13.09.2023 | 14:59
Gigi Becali a comentat 20 cu Kosovo Edi e smerit Ma ascultat Ne putem califica de pe locul 1
Gigi Becali a comentat 2-0 cu Kosovo. „Edi e smerit. M-a ascultat! Ne putem califica de pe locul 1”
ADVERTISEMENT

România a câştigat cu 2-0 meciul împotriva naţionalei din Kosovo, spre satisfacţia lui Gigi Becali, care a lăudat exprimarea echipei naţionale, rămasă pe loc calificant la Campionatul European din 2024.

Gigi Becali a comentat 2-0 cu Kosovo: “S-a smerit şi m-a ascultat”

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre meciul echipei naţionale cu Kosovo, fiind mulţumit că Edi Iordănescu i-a urmat sfaturile la schimbări.

ADVERTISEMENT

“Nu e că am câştigat, am dominat tot meciul. Mingea era la noi. Eu asta vreau la fotbal, să fie mingea la mine. Am spus cu Marinii, n-au mai jucat Marinii (n.r. Marius Marin şi Răzvan Marin). 

Păi a zis şi Edi că ia toate criticile şi se gândeşte. Bine că n-are mândrie. S-a smerit şi m-a ascultat. Ţi-am zis de Sorescu, l-a scos şi l-a băgat pe Ianis. Nu poţi să îi compari.

ADVERTISEMENT

“Dacă va găsi formula ideală, putem să ne calificăm de pe locul 1”

Îi mai trebuie puţină viteză. Dar Ianis e cu 10 clase peste Sorescu. Am demonstrat aseară că avem valoare cât de cât. Dacă va găsi formula ideală, putem să ne calificăm de pe locul 1.

Să îi batem pe elveţieni. Noi am dominat o echipă Kosovo, care a făcut 2-2 cu Elveţia. Nu vreau să supăr pe nimeni, spun ce gândesc. Noi îi datorăm puţin victoria lui Moruţan.

ADVERTISEMENT

“Bravo lui Edi, că a ţinut cont de ce am spus eu”

El a intrat în dreapta, trebuie să ai jucători care să dribleze 1 contra 1. I-a cam dezmembrat acolo. Lui îi datorăm victoria. Pentru un banner nu aveam cum să pierdem cu 0-3.

Nu există în regulament aşa ceva. Doar pentru xenofobie şi rasism. Dacă îi jigneşti pe negri. Nici pe discriminare măcar. Totul este pe xenofobie. Bravo lui Edi, că a ţinut cont de ce am spus eu. Smerenia lui… l-a ajutat Dumnezeu”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI vă așteaptă cu ediții incendiare de FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în aceleași zile, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali, bucuros că Edi a ţinut cont de sfaturile lui

ADVERTISEMENT