Life

Și-a pozat copilul, dar a încremenit de spaimă când s-a uitat la fotografie. Ce descoperire a făcut

A făcut o fotografie fiului său, dar a avut parte de șocul vieții sale când a observat rezultatul. Ce apărea în imaginea sa.
04.12.2023 | 07:40
Sia pozat copilul dar a incremenit de spaima cand sa uitat la fotografie Ce descoperire a facut
A făcut o fotografie fiului său, dar a avut parte de șocul vieții sale când a observat rezultatul. Ce apărea în imaginea sa. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Și-a pozat copilul, dar a încremenit de spaimă când s-a uitat la fotografie. Ce descoperire a făcut o femeie care a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare. Oamenii și-au dat imediat cu părerea despre acest eveniment.

A făcut o fotografie fiului său, dar a avut parte de șocul vieții sale când a observat rezultatul. Ce apărea în imaginea sa

A făcut o fotografie fiului său, dar a avut parte de șocul vieții sale când a observat rezultatul. Ce apărea în imaginea sa. Louise Lenton din Oldway Mansion, Paignton, Devon (Marea Britanie) a dezvăluit ce a pățit când a ieșit la plimbare cu băiatul său.

ADVERTISEMENT

Era o duminică frumoasă în care micuțul în vârstă de 5 ani învăța să meargă pe bicicletă fără roți ajutătoare. Mândră că cel mic a reușit să se descurce singur a pus mâna pe telefonul mobil pentru a captura momentul prețios.

Nicio secundă nu i-a trecut prin minte că imaginea nu va fi deloc cea la care se aștepta. Fotografia l-a prins pe băiatul care se descurcă cu mersul pe bicicletă, dar și o siluetă ciudată care a speriat-o pe femeie.

ADVERTISEMENT

„Eu și cu partenerul meu ne-am separat, el a ales să plimbe câinii, iar eu am decis să ies la plimbare cu băiatul nostru, care exersa mersul pe bicicletă într-o parcare. Îi place să meargă acolo fiindcă asfaptul e drept.

Îl filmam și îi făceam poze. Abia când am ajuns acasă am observat să la geamul unui conac se afla sileuta unei femei cu haine de epocă. Nu mi-a venit să cred și partenerul meu n-a putut să găsească o explicație. Nu știm ce este.

ADVERTISEMENT

Atunci când filmam și făceam pozele nu am observat acest detaliu. Abia după ce am folosit efectul zoom am putut observa silueta”, a mărturisit Louise Lenton, potrivit publicației Mirror.

Fotografia făcută de femeia din Marea Britanie
Aceasta este fotografia făcută de femeia din Marea Britanie. Sursa foto: Mirror. Colaj: Fanatik

Cum au reacționat internauții la imaginea postată de femeie

„Arată ca o doamnă cu coc, cu mânecuțe albe la mânceci. În mod sigur nu este un paznic. Ținuta femeii este în stil victorian. Chiar mi-ar plăcea să știu despre ce este vorba și ce s-a întâmplat”, a mai adăugat femeia din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Imaginea a făcut înconjurul lumii și a adunat numeroase reacții de la internauți. Unii consideră că este vorba de o fantomă, în timp ce alții nu par să dea crezare poveștii susținute de această doamnă și spun că este un trucaj.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locuri de muncă bine plătite, dar neocupate. De ce nu se înghesuie românii
Locuri de muncă bine plătite, dar neocupate. De ce nu se înghesuie românii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată