News

Şi-a pus capăt zilelor, la doar 23 de ani. Un tânăr din Bistriţa s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului

Un tânăr de 23 de ani din comuna Dipșa, Bistrița-Năsăud, a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit și s-a aruncat în fața unui tren în mișcare.
20.02.2024 | 14:30
Sia pus capat zilelor la doar 23 de ani Un tanar din Bistrita sa sinucis aruncanduse in fata trenului
Şi-a pus capăt zilelor, la doar 23 de ani. Un tânăr din Bistriţa s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului. Foto: Timp Online
ADVERTISEMENT

Scena s-a petrecut în zona localității Viișoara, iar acum polițiștii încearcă să afle cu exactitate ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest. Salvatorii ajunși la fața locului nu au putut face nimic pentru acesta, pentru că decesul a fost instant, în urma impactului cu trenul care circula cu viteză.

Un tânăr din Bistriţa s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului

Potrivit mesagerulbn.ro, victima avea 23 de ani și locuia în comuna Dipșa. ”Astăzi, 20 februarie, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud au intervenit ca urmare a unui accident, produs în municipiul Bistrița.

ADVERTISEMENT

Din primele date, trenul regio 11013 care circula pe relația Bistrița Nord – Miceștii de Câmpie a surprins și accidentat un tânăr de 23 de ani din Dipșa care s-ar fi aflat în gabaritul căii ferate. Din nefericire, în urma accidentului, tânărul a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii de la transporturi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, ai tramis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Tot în zonă, în urmă cu mai mulți ani, un alt bărbat alegea să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului. Conform reprezentanților ISU, bărbatul avea 60 de ani și s-a aruncat în fața trenului în apropierea pasarelei de lângă sediul ISU din Bistrița.

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Gorj

În urmă cu trei săptămâni, un caz la fel de șocant a fost înregistrat la Ploștina, județul Gorj. Aici, un bărbat de 42 de ani s-a aruncat între vagoanele unui tren aflat în mers. Inițial, bărbatul aștepta în fața locomotivei, însă a fost avertizat de către angajații CFR din gară să părăsească șinele.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați la 112 și au intervenit, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. ”Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce se afla în apropierea căii ferate, s-a poziţionat în faţa locomotivei aflată în mers.

Conducătorul locomotivei l-a atenţionat să părăsească şinele, moment în care bărbatul de 42 de ani s-a dat la o parte, dar ulterior s-a aruncat între vagoanele aflate în mers”, a declarat Ioana Nanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a fi efectuată necropsia.

ADVERTISEMENT

În acest caz s-a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. În urmă cu un an, un alt tânăr a ales să-și pună capăt într-un mod la fel de cumplit. Acesta s-a întins pe șine și a așteptat să vină trenul. Și în acest caz salvatorii ajunși la fața locului nu au mai avut ce face și au constatat decesul.

ADVERTISEMENT