Life

Și-a scos animalul de companie în lesă, iar oamenii au avut un șoc când au văzut ce e! Cu ce se hrănește

Un cetățean american și-a scos animalul de companie în lesă, pe străzi, iar oamenii au avut un șoc, aproape fugind de el!
08.10.2023 | 12:08
Sia scos animalul de companie in lesa iar oamenii au avut un soc cand au vazut ce e Cu ce se hraneste
Animalul de companie al unui american i-a surprins pe toți. Acum e vedetă pe TikTok. Foto: YouTube Beastly
ADVERTISEMENT

Un american și-a scos animalul de companie pe străzi, purtându-l în lesă, iar atunci când trecătorii au dat ochii cu el s-au panicat nițel!

Animalul de companie al unui american, complet neobișnuit, vedetă pe social media

Ei bine, oamenii nu au de ce să se sperie, căci animalul de companie deținut de respectivul bărbat nu face niciun rău, pe cât pare de fioros! Povestea lui Wally a devenit virală încă din anul 2022, iar pe rețelele de socializare circulă o serie de imagini în care e plimbat de stăpânul său.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un aligator, și nu orice fel de aligator, ci unul de sprijin emoțional! Locuitorii din Philadelphia au avut prima întâlnire neașeptată cu animalul de companie mai puțin obișnuit în anul 2022.

Aligatorul Wally făcuse atunci o vizită în Parcul Iubirii din oraș pentru a se răcori într-o fântână. Wally, care are 7 ani, a devenit o adevărată vedetă pe TikTok și este un animal de sprijin emoțional autorizat.

ADVERTISEMENT

În statul Pennsylvania, este legal să deții un astfel de animal. E, însă, împotriva legii statului să îl eliberezi în sălbăticie. Interesant nu e doar faptul că cineva se plimbă cu un astfel de animal pe străzi, ci și cu ce se hrănește acesta.

Potrivit CNN, aligatorul are câteva plăceri vinovate în materie culinară. Animalul de companie adoră pufuleții cu brânză și puiul crud.

ADVERTISEMENT

Aligatorul Wally îl ajută pe stăpân în lupta cu depresia

Se pare că aligatorul are preferințe și cu privire la sport. Animalul deținut de un american din orașul York este fanul echipei de baseball Philadelphia Phillies. Ba chiar, se întâmplă să fie vizitat de jucători. E prietenos atât cu sportivii cât și cu soțiile lor, arată npr.org.

Aligatorul a fost chiar de curând la un meci de baseball disputat de echipa sa favorită. Lumea s-a adunat nu doar pentru a-i susține pe Phillie. S-au adunat și pentru a se imortaliza alături de animalul de companie total neobișnuit.

ADVERTISEMENT

Wally are peste 114.000 de urmăritori pe TikTok. Aligatorul a intrat în atenția tuturor după ce s-a aflat că e un ajutor de nădejde în lupta stăpânului său cu depresia.

 

ADVERTISEMENT
Tags: