News

Un american a mers la un restaurant din Brașov și a comandat o banală porție de paste. Tânărul, șocat când a văzut ce i-au pus în farfurie

Un turist american a avut parte de surpriza vieții într-un local din Brașov, acolo unde s-a oprit să-și astâmpere foamea cu o porție de paste
18.02.2023 | 17:00
Un american a mers la un restaurant din Brasov si a comandat o banala portie de paste Tanarul socat cand a vazut ce iau pus in farfurie
Americanul vizitează România și postează zilnic imagini pe internet / Sursă foto: Yputube Oops I Moved Again
ADVERTISEMENT

Tânărul, care deține canalul de TikTok ”Oops I Moved Again”, a devenit cunoscut în urmă cu ceva vreme după ce a filmat ce i-au lăsat proprietarul apartamentului pe care l-a închiriat în Brașov prin AirBNB: un bol mare cu dulciuri, apă minerală și câteva cărți de aventuri.

Americanul, șocat de ce a primit la un restaurant din Brașov

De data aceasta, americanul care s-a îndrăgostit de România în urmă cu doi ani și n-a mai plecat de aici, a filmat într-un restaurant, tot din Brașov.

ADVERTISEMENT

Tânărul a povestit că a comandat o porție de paste, însă surpriza pe care a avut-o atunci când ospătarul i-a adus farfuria a fost uriașă. În imagini se poate vedea cum ”banala” porție de paste este asezonată cu fructe de mare, un ”plating” specific gastronomiei italiene.

”Românii stăpânesc mai bine bucătăria italiană decât italienii”

„Cine știa că românii stăpânesc mai bine bucătăria italiană decât italienii?! Mai serios, a fost una dintre cele mai bune mâncăruri italiene pe care le-am mâncat vreodată în viața mea, chiar în Brașov.

ADVERTISEMENT
paste american scoici
Americanul a filmat porția primită la restaurant și a postat-o pe TikTok

Și am fost în locuri italiene de top din Miami, Fort Lauderdale, LA, Laguna Beach și NYC. S-ar putea să le fi uitat pe o parte dintre ele”, a exclamat vloggerul, care a menționat că trăiește ”visul românesc” de când a descoperit țara noastră.

Îndrăgostit iremediabil de România

Vloggerul american este un fost soldat în marină, care a venit în Europa după ce și-a încheiat cariera militară. Anul trecut, el a călătorit în Ucraina, Spania, Bulgaria, însă a revenit în România, declarând că vrea să arate lunii cât de frumoasă este această țară din fostul bloc comunist.

ADVERTISEMENT

Tânărul obișnuiește să călătorească de-a lungul țării și să filmeze locuri inedite, despre care spune că „nu vor fi arătate niciodată în media occidentală”. El mai postează săptămânal și pe canalul de Youtube cu același nume: Oops I Moved Again.

A ajuns în România pentru o întâlnire pe Tinder

“În noiembrie 2020, în plină perioadă de apogeu a cuvântului cu “c” (coronavirus, n.r.), am ajuns din greșeală în România pentru o întâlnire pe Tinder. Am trecut granița cu trenul, de la Budapesta, Ungaria, la Timișoara, România. Doi (x2) ani și jumătate mai târziu, sunt încă blocat aici.

ADVERTISEMENT

Și știi ce e și mai rău: încep să mă imaginez locuind aici pentru totdeauna… O afacere atât de proastă aceste țări ex-comuniste”, a explicat ironic turistul, în timp ce relaxa ”cu doar 12 dolari” în cea mai mare piscină cu apă termală din Europa.

ADVERTISEMENT
Tags: