News

Silvestru Șoșoacă vrea să-și bată soția ”electoral vorbind”. ”Voi fi contracandidatul ei oriunde va candida”

Soțul Dianei Șoșoacă este hotărât să candideze contra senatoarei la orice funcție ar candida aceasta. Silvestru Șoșoacă spune că vrea să o bată doar electoral
04.04.2024 | 11:36
Silvestru Sosoaca vrea sasi bata sotia electoral vorbind Voi fi contracandidatul ei oriunde va candida
Silvestru Șoșoacă, decis să o învingă pe soția sa în alegeri Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Reacția lui Silvestru Șoșoacă a venit după ce soția sa la acuzat că este violent și a obținut chiar și un ordin de protecție împotriva actualului ei soț.

Silvestru Șoșoacă vrea să-și bată soția ”electoral vorbind”

Soțul Dianei Șoșoacă anunță că va fi contracandidatul senatoarei oriunde va candida aceasta. ”Pe femeia asta cineva trebuie să o bată, electoral vorbind, să ne înțelegem.”

ADVERTISEMENT

”Strict politic. Doar strict politic. Ea știe foarte, foarte bine că eu dacă ajung să candidez într-un alt partid, indiferent cum se numește ăsta, PSD, AUR, PNL, UDMR, ipotetic, eu voi lua o parte însemnată din electoratul S.O.S. cu mine.

Partea care e sătulă de decibeli, de crize, de isterii. (…) Am astfel de planuri. Se aștepta, probabil, să trec într-un alt partid până acum.

ADVERTISEMENT

Eu am încercat să-mi fac un partid, m-a blocat joia trecută, a reușit să mă blocheze. Nu știu dacă mai am acum timp pentru un alt partid, dar în toamnă lucrurile se vor rezolva, în favoarea mea sper.

Voi fi contracandidatul ei oriunde va candida. Garantat, da. Pe femeia asta cineva trebuie să o bată, electoral vorbind, să ne înțelegem”, a declarat Silvestru Șoșoacă la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Scandalul public dintre Diana și Silvestru Șoșoacă a început în luna februarie. Inițial, președinta SOS România a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă.

Ulterior, la începutul lunii aprilie, senatoarea a obținut un ordin de protecție pe numele actualului ei partener. Acesta a afirmat că a “trăit rău” alături de soția sa.

ADVERTISEMENT

“Eu nu sunt de acord cu violența în familie, deși eu am trăit rău cu ea. Ea e o femeie care abuzează. Emoțional de sute de ori, sunt martori cu zecile, dar fizic nici dintr-o parte nici din cealaltă nu.

Dacă eu aș fi fost femeie și ea bărbat probabil ar fi făcut lucrul ăsta. Tot ce spune sunt minciuni”, a mai declarat Silvestru Șoșoacă.

ADVERTISEMENT