News

Silvestru Șoșoacă, reacție după ce soția sa susține că este șantajată cu imagini intime. ”Este victimă a unui eventual amant”

Silvestru Șoșoacă a reacționat după ce viitoarea sa fostă soție a declarat că este amenințată cu publicarea unor imagini intime dacă nu renunță la politică.
19.03.2024 | 16:49
Silvestru Sosoaca reactie dupa ce sotia sa sustine ca este santajata cu imagini intime Este victima a unui eventual amant
Silvestru Șoșoacă a reacționat după ce soția sa Diana a susținut că este victima unei campanii murdare Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Silvestru Șoșoacă a declarat că că senatoarea este disperată să atragă atenția, popularitate ei fiind în cădere liberă, iar dacă astfel de imagini ar exista, atunci poate fi vorba de răzbunarea unui amant.

Silvestru Șoșoacă, reacție după ce soția sa susține că este șantajată cu imagini intime

Soțul Dianei Șoșoacă a negat vehement ipoteza că fosta sa șefă de partid ar fi putut să sugereze că el este cel care ar fi realizat filmările compromițătoare.

ADVERTISEMENT

“Doamne ferește, așa ceva nu se face între soți! Dar dacă i s-au făcut avansuri în această perioadă putea să o pățească. Ea este victimă a unui eventual amant.

Eu spun că acesta este ultimul mandat al ei de senator. (…) Ea încearcă cu disperare să atragă atenția, a ajuns de la o cotă de popularitate de 28% la 4%”, a susținut Silvestru Șoșoacă la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Fostul prim-vicepreședinte SOS România a mai declarat că își propune ca în toamnă să intre în parlament, după ce în urmă cu 4 ani ar fi făcut un pas înapoi, pentru a-i face loc Dianei Șoșoacă.

Senatoarea a susținut că ar fi victima unei campanii murdare, cu scopul de a o face să iasă din cursa politică. Aceasta a afirmat că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea, care vor fi făcute publice, dacă nu renunță la funcția de senator.

ADVERTISEMENT

”Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia.

Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale.(…) Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am dat seama de consecințe, de nivelul la care am ajuns, nu am conștientizat la început de gravitatea lucrurilor”, a susținut Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT