Fotbal intern

Silviu Lung nu ia în calcul un transfer la FCSB! ”Nu simpatizez cu acest club”

31.12.2018 | 19:58
Silviu Lung nu ia in calcul un transfer la FCSB Nu simpatizez cu acest club

Portarul echipei Kayserispor, Silviu Lung, a declarat că nu ia în calcul un transfer la FCSB, deoarece nu este un simpatizant al acestei formații. Internaționalul român pare tentat să revină în viitor la U Craiova și a spus că i-ar plăcea să joace din nou pe stadionul Ion Oblemenco.

”Nu ştiu de ce mă întrebaţi mereu de FCSB, nu am avut niciodată vreo discuţie cu cei de acolo. Nu simpatizez cu acest club aşa că nici nu îşi are rost răspuns. Rămâne de văzut la ce echipă voi reveni în România. Mai luaţi-mi interviu peste cinci-şase ani de zile şi o să vă spun. Dar cu siguranţă aş vrea să joc din nou pe Oblemenco”, a afirmat portarul român pentru Telekom Sport.

Silviu Lung îi salută pe suporterii echipei Kayserispor
Silviu Lung îi salută pe suporterii echipei Kayserispor

Silviu Lung nu ia în calcul un transfer la FCSB: ”Mai am doi ani de contract cu Kayserispor”

După ce a lămurit situația unui transfer la FCSB, Silviu Lung a anunțat că se va retrage din activitate abia peste 10 ani: ”Momentan am contract cu Kayserispor, mai am doi ani de zile, sunt foarte fericit de ceea ce se întâmplă acolo şi mulţumit, de condiţiile pe care le avem acolo. Dar pe viitor… întrebaţi-mă peste un an şi o să vă dau un răspuns legat de o revenire la Craiova. Nu mă gândesc la retragere. Am doar 29 de ani şi retragerea cred că o să vină pe la 38 de ani”.

Silviu Lung s-a obișnuit cu infernul de pe stadioanele din Turcia și trăiește experiențe frumoase: ”Sunt deja de doi ani acolo şi cred că după primele şase luni am început să înţeleg şi să iubesc ce înseamnă acea nebunie turcească. Mergi etapă de etapă pe stadioane de 30-40.000 de locuri, umplute cam 80-90%. Sunt oameni cărora le place fotbalul, care vin pentru a cânta, pentru a-şi încuraja echipa favorită. Sunt experienţe foarte frumoase şi te face să îţi doreşti ca în acea zi să fi cea mai bună versiune a ta”.