Fotbal intern

Simon Zenke, declarație amuzantă după Sepsi-Dinamo: „Nu am fost niciodată atât de fit”

09.02.2019 | 21:58
Simon Zenke declaratie amuzanta dupa SepsiDinamo Nu am fost niciodata atat de fit

Dinamo București a reușit a doua victorie de la reluarea campionatului în 2019. „Câinii” au câștigat cu 1-0 partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Pentru dinamoviști a marcat Dan Nistor dintr-un penalty obținut de nigerianul Simon Zenke.

La sfârșitul partidei, Simon Zenke s-a arătat încântat de victoria obținută la Sfântu Gheorghe: „Este o victorie foarte importantă. Încă mai avem vise și vrem să dăm tot ce e posibil pentru a câștiga meciurile și să prindem play-off-ul. Am încercat să joc mingea și a fost un contact clar. Nu facem calcule, dar am muncit mult în pregătire și luăm fiecare joc la rând și încercăm să le câștigăm pe toate. Am o mică accidentare, și la penalty am simțit ceva. Sper să joc totuși cu FC Botoșani.”

Simon Zenke, declarația zilei după meciul Sepsi – Dinamo

Simon Zenke a fost întrebat și despre faptul că a slăbit în cantonamentul din Antalya. El a declarat că nu a fost niciodată într-o formă atât de bună din punct de vedere fizic: „Antrenorul mi-a spus că trebuie să mai slăbesc un pic. Am lucrat, foarte, foarte mult. Nu am mai fost niciodată atât de fit de când m-am apucat de fotbal!”

Simon Zenke a ajuns în luna noiembrie la Dinamo, din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul african a fost la început ținta ironiilor deoarece nu era deloc într-o formă fizică grozavă. Cu toate acestea, Rednic nu a renunțat la Simon, iar încrederea i-a fost răsplătită de către mijlocașul african. Pe lângă penalty-ul obținut cu Sepsi, Zenke a reușit și o pasă decisivă în partida cu Poli Iași.

  • 300.000 de euro este cota lui Simon Zenke, potrivit transfermarkt.de