Life

Simona Gherghe a uimit pe toată lumea. Cum a apărut la emisiunea Mireasă. Puține prezentatoare se pot lăuda cu așa ceva

05.09.2020 | 15:08
Simona Gherghe a uimit pe toata lumea Cum a aparut la emisiunea Mireasa Putine prezentatoare se pot lauda cu asa ceva
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit. După o pauză de un și jumătate în care s-a dedicat creșterii celor doi copii, Simona Gherghe a revenit pe micul ecran. Și nu oricum, ci în fruntea unei producții care cu siguranță va face furori în această toamnă.

Este vorba despre „Mireasă”, reality-show-ul pe care a acceptat să-l prezinte după plecarea actriței Diana Dumitrescu. Cum era de așteptat, vedeta Antenei 1 a strălucit încă de la prima apariție, datorită ținutei inedite pe care a ales-o.

ADVERTISEMENT

Vizibil emoționată de reîntâlnirea cu fanii săi, pe care i-a dezamăgit când a anunțat decizia de a renunța la rolul de realizator al emisiunii Acces Direct, aceasta a ținut să transmită și un mesaj. „De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă”, a dat asigurări blondina.

Simona Gherghe a atras toate privirile în prima ediție a emisiunii sale

Îmbrăcată într-un costum elegant, cu accente masculine domolite de culoarea pudrată, Simona Gherghe a fost toată un zâmbet în prima ediție a emisiunii. Ba chiar s-a arătat încântată de provocarea pe care a acceptat-o fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT
Vedeta Antena 1 a optat pentru o ținută inedită. Sursa foto: Antena 1
Vedeta Antena 1 a optat pentru o ținută inedită. Sursa foto: Antena 1

Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1, pentru că știu că și voi mi-ați scris și m-ați întrebat când te întorci.

De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă. O să fie cu iubire. Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad.

ADVERTISEMENT

Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (n.r. 14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune”, a spus Simona Gherghe în debutul noului sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Reamintim că la pupitrul reality-show-ului s-a aflat până acum Diana Dumitrescu, actrița care a luat fața unor figuri importante ale trustului Intact. A renunțat, însă, la acest proiect după aproape un an, fără să dezvăluie motivele din spatele deciziei.

ADVERTISEMENT