Life

Mirela Vaida a făcut anunțul la marea revenire pe sticlă! Ce se întâmplă cu Acces direct: „În plină vară, în plină pandemie”

17.08.2020 | 17:12
Mirela Vaida a facut anuntul la marea revenire pe sticla Ce se intampla cu Acces direct In plina vara in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a întors pe micul ecran și a făcut un anunț surprinzător în legătură cu emisiunea Acces direct.

Mirela Vaida a început de azi un nou sezon Acces direct

Echipa de la Antena 1 a fost nevoită să intre în vacanță forțată după ce Vulpița, Viorel Stegaru și alți doi oameni care lucrează în producție au fost infectați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

După o perioadă de izolare, emisiunea a reintrat pe micile ecrane, iar Mirela a vorbit puțin despre perioada în care a lipsit, anunțând chiar că de astăzi începe noul sezon al show-ului de după-amiază.

„Azi, 17 august, începe noul sezon Acces direct. Știm că este vară, dar așa sunt vremurile, în plină vară, în plină pandemie”, a declarat Mirela Vaida la debutul revenirii pe sticlă.

ADVERTISEMENT

„Asta e viața, asta e realitatea și până la urmă noi facem o emisiune în direct”, a mai spus vedeta.

„Ținem cont și de criticile voastre”

Prezentatoarea le-a urat totodată sănătate celor doi colegi care s-au infectat cu coronavirus și a spus că redacția e mai goală fără ei, dar că vor reveni cu siguranță mai sănătoși, cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

„Am citit și ținem cont și de criticile voastre”, a mai spus Mirela Vaida, referindu-se cel mai probabil la comentariile pe care le-au făcut oamenii pe rețelele de socializare despre prezența soților din Blăgești zi de zi la tv.

Mirela a spus că programul este același ca înainte de vacanța forțată de împrejurări, iar emisiunea va fi difuzată, prin urmare, de luni până sâmbătă de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături.

Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!”, a declarat zilele trecute îndrăgita vedetă de televiziune.

 

ADVERTISEMENT