Life

Simona Gherghe, anunț despre emisiunea Mireasa. Surpriză mare pentru fani la gala de sâmbătă, 6 noiembrie

Simona Gherghe a făcut un anunț important pentru fanii show-ului matrimonial „Mireasa” de la Antena 1.
05.11.2021 | 18:04
Simona Gherghe anunt despre emisiunea Mireasa Surpriza mare pentru fani la gala de sambata 6 noiembrie
ADVERTISEMENT

Vedeta va lipsi din gala emisiunii pe care o moderează deja de câteva sezoane, însă are o surpriză mare pentru fani în cadrul galei de sâmbătă, 6 noiembrie 2021.

Celebra prezentatoare a mărturisit și motivul absenței de pe micile ecrane. Frumoasa blondină nu și-a dorit să-i panicheze pe cei care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe susține că nu are nimic grav, doar că nu poate ajunge pe platourile de filmare. Telespectatorii o vor revedea în ediția de luni, 8 noiembrie 2021.

Simona Gherghe va lipsi din Gala de la Mireasa. Cu cine va fi înlocuită vedeta

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a transmis și un mesaj persoanei care va pleca din casa show-ului, căreia i-a spus să lupte în continuare pentru dragoste.

ADVERTISEMENT

„Mâine, 13:30 este gală. Nu știu cine o să plece, eu nu voi fi, așa că concurentului care mâine va pleca, mă uit la voi la fiecare, spun vă mulțumesc că ați venit. 

Sper să vă găsiți iubirea afară. Mâine în mod excepțional, o să lipsesc, atâta tot”, a spus Simona Gherghe, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a anunțat și cu cine va fi înlocuită în ediția de sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Este vorba de o vedetă cu care fanii sunt familiarizați deja.

Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii „Mireasa. Capriciile iubirii”, de la Antena Stars este cea care va fi prezentă pe sticlă, alături de concurenții show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT

„O să vină Gabriela Cristea, un om pe care-l cunoașteți. Cu mine vă vedeți luni de la 14”, a mai adăugat Simona Gherghe.

Gabriela Cristea, la cârma after show-ului Mireasa. Capriciile iubirii

Gabriela Cristea moderează de luni până vineri emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii”, care este o extensie a show-ului matrimonial de la Antena 1. Vedeta apare pe sticlă de la ora 19:30, la Antena Stars.

Emisiunea prezentată de soția lui Tavi Clonda are rolul de a dezbate subiectele fierbinți dintre concurenți, fiind și locul unde telespectatorii află tot felul de noutăți.

În cadrul show-ului sunt invitate și rude ale participanților de la „Mireasa”, dar și prieteni apropiați. În plus, bruneta trebuie să-i facă pe concurenți să descopere ce sentimente au.

ADVERTISEMENT