Life

Simona Gherghe, veste șocantă după exploziile de la Crevedia: „A luat foc”

Simona Gherghe e una din vedetele de la noi care a reacționat în urma tragediei de la Crevedia, care a avut loc pe 26 august.
27.08.2023 | 10:06
Simona Gherghe veste socanta dupa exploziile de la Crevedia A luat foc
Simona Gherghe, despre tragedia de la Crevedia. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, aflată în vacanță în Grecia, s-a informat legat de exploziile care au alarmat întreaga țară, nu doar localitatea Crevedia. Deflagrațiile produse la o stație GPL i-au amintit prezentatoarei de la Mireasa de o situație similară, la care a fost martoră, pe data de 17 august 2023.

Simona Gherghe a fost martoră la ceva similar tragediei de la Crevedia, în Grecia

Realizatoarea de televiziune de la Antena 1 a povestit pe contul personal de Instagram situația la care a asistat, aflându-se în vacanță, în Grecia.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat pe o șosea care leagă Corinth de Atena, însă, din fericire, în urma exploziei pe care Simona Gherghe a văzut-o cu ochii ei nu s-au înregistrat victime.

Jurnalista a relatat despre un camion cu gaz lichefiat care a început să ardă ca o torță, spaima tuturor șoferilor care mergeau către Atena fiind una uriașă. Totodată, vedeta de la Antena 1 a făcut o paralelă a incendiului de la Crevedia cu tragedia de la Mihăilești din urmă cu mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

„Un camion cu gaz lichefiat a luat foc”

„Pe 17 august, am o poveste similară în Grecia, pe autostrada Corinth-Atena. Un camion cu gaz lichefiat a luat foc, exista pericol imens de explozie.

M-am gândit instant la Mihăilești. Eram la știri atunci… Ce au făcut grecii? Au evacuat de la kilometrul 39 până la kilometrul 57! Pe o rază de 18 kilometri! Inclusiv drumul vechi! Am stat peste 8 ore în trafic, o grecoaică explica ce știa de la radio și sfatul autorităților a fost să tragem pe dreapta.

ADVERTISEMENT

Să nu înaintăm. Nici nu se putea, de altfel. Blocaseră inclusiv drumul vechi. (…) Am stat 8 ore în trafic, pe 40 de grade, cu doi copii în mașină. Am pierdut avionul. Dar NU a murit nimeni. Pentru că au avut proceduri și au făcut evacuare ca la carte”, a scris Simona Gherghe pe Instastory.

58 de victime au rezultat în urma exploziei de la o stație GPL din Crevedia, produsă sâmbătă, 26 august, seara. Dintre acestea, e vorba despre 39 de pompieri, 2 polițiști și 2 jandarmi. De asemenea, o persoană a murit de infarct.

ADVERTISEMENT