Life

Ce locație au ales Simona Gherghe și soțul ei în vacanța petrecută în Turcia: “Copiii deja întreabă când ne întoarcem”

Ce locație de vis au ales Simona Gherghe și soțul ei pentru vacanța în Turcia. Copiii au fost foarte încântați de resort.
02.08.2023 | 14:52
Ce locatie au ales Simona Gherghe si sotul ei in vacanta petrecuta in Turcia Copiii deja intreaba cand ne intoarcem
Simona Gherghe a fost în vacanță cu familia. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și soțul ei au ales o locație de vis pentru vacanța în Turcia, din care s-au întors recent. Prezentatoarea TV și familia ei au mai fost și anul trecut în acest loc. Copiilor le-a plăcut enorm, așa că au revenit.

Simona Gherghe a dezvăluit ce locație au ales ea și soțul ei pentru vacanța petrecută în Turcia. Copiii s-au bucurat foarte tare

După un an în care a avut multe proiecte, printre care și emisiunea Mireasa, Simona Gherghe a luat o pauză de la micile ecrane. Vedeta se bucură de vacanță împreună cu familia.

ADVERTISEMENT

La fel ca în fiecare vară, Simona Gherghe, soțul și copiii lor au mers în vacanță la mare în Turcia, într-un loc de vis. Copiilor le-a plăcut această locație anul trecut, atunci când au mers pentru prima dată acolo.

Din acest motiv, prezentatoarea TV și Răzvan Săndulescu au decis să revină în acest resort. Rezervația naturală în care se află hotelul i-a impresionat pe copii, așa că acum au fost foarte fericiți să revină aici.

ADVERTISEMENT

Deși au mers în vacanță într-o perioadă în care au fost temperaturi foarte mari, nu au fost probleme. Hotelul la care au fost cazați se află într-o pădure, dar țânțarii nu le-au dat bătăi de cap.

“Atât de mult le-a plăcut copiilor în Turcia, anul trecut, în acel hotel aflat într-o rezervație naturală din Side, încât și-au dorit să mergem și anul acesta. Și am fost.

ADVERTISEMENT

O săptămână de joacă și bălăceală, somn, mâncare bună și proaspătă. Am mers chiar în săptămâna aceea cu temperaturi de foc, dar, pentru că resortul e într-o pădure, totul a fost suportabil.

Și da, fără țânțari, dacă puteți crede… E al doilea an când venim aici și copiii deja ne întreabă când ne întoarcem”, a spus Simona Gherghe pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe vacanță
Simona Gherghe a fost în vacanță cu familia. Sursa foto: Instagram

Când revine Simona Gherghe la televizor

Finala sezonului 7 Mireasa a fost acum trei săptămâni, iar Simona Gherghe a luat o pauză de la micile ecrane. La puțin timp după încheierea emisiunii, prezentatoarea a plecat în vacanță.

La finalul lunii august, vedeta va reveni la Antena 1, atunci când va începe un nou sezon Mireasa. De data aceasta, emisiunea se va numi Mireasa: Iubire Infinită.

ADVERTISEMENT