Sporturi

Simona Halep a efectuat un nou antrenament alături de Darren Cahill! Foto

13.01.2019 | 12:45
Simona Halep a efectuat un nou antrenament alaturi de Darren Cahill Foto

Simona Halep a efectuat un nou antrenament alături de Darren Cahill. Liderul mondial din WTA, Simona Halep, se pregăteşte de zor pentru a fi la nivel maxim la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Ea a publicat mai multe fotografii de la antrenament, asigurând pe toată lumea că lucrurile merg în direcţia corectă şi nu există dureri la spate sau alte obstacole care ar putea-o împiedica să evolueze aşa cum îşi doreşte la Melbourne.

Simona va intra în competiţie la turneul de la Antipozi marţi, şi o va întâlni în primul tur pe sportiva din Estonia, Kaia Kanepi, locul 70 WTA, care a eliminat-o pe sportiva noastră în primul tur la US Open 2018, producând surpriza ultimului turneu major al anului trecut. Partida liderului mondial va putea fi urmărită în România pe canalele Eurosport.

Simona Halep se pregăteşte la Melbourne alături de fostul ei antrenor

În luna noiembrie a anului trecut, Darren Cahill s-a despărţit de Simona anunţând pe reţelele de socializare că îşi va lua un an departe de antrenorat pentru a fi mai mult alături de familia sa, însă australianul îşi face mereu apariţia la antrenamentele româncei din fruntea clasamentului mondial. În urmă cu doar câteva minute, Simona a publicat pe contul personal de Instagram două fotografii: una în care stă pe scaunul arbitrului de la mijloc, şi una pe linia de fund a terenului, uitându-se la Darren Cahill şi râzând.

Simona Halep se pregăteşte la Melbourne alături de fostul ei antrenor

Chiar dacă oficial nu mai colaborează, cei doi păstrează în continuare legătura şi menţin prietenia frumoasă pe care au construit-o de-a lungul parteneriatului lor. De altfel, Simona a mărturisit că şi-l doreşte în continuare pe Cahill în echipa ei. Darren a fost alături de Simona Halep în cel mai important moment al carierei sale, la câştigarea primului titlu de Grand Slam, la Roland Garros în 2018. De asemenea, sub comanda lui Cahill, constănţeanca a ajuns în premieră lider mondial în clasamentul WTA.