Simona Halep

Simona Halep a început recuperarea pentru Australian Open: “O nouă săptămână, noi obiective”. Foto

12.11.2018 | 17:35
Simona Halep a inceput recuperarea pentru Australian Open O noua saptamana noi obiective Foto

Simona Halep a început recuperarea pentru Australian Open. Liderul mondial din ierarhia WTA a absentat la ultimele două turnee ale anului 2018, la Moscova şi Singapore, după ce a avut mai multe probleme de sănătate. Medicii au anunţat-o că are hernie de disc, motiv pentru care nu s-a mai prezentat la Turneul Campioanelor.

Luni, Simona Halep a început recuperarea, iar ţinta româncei este Australian Open. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a postat trei fotografii pe contul personal de Instagram, iar fanii ei abia aşteaptă să o revadă pe teren. “O nouă luni, o nouă săptămână, noi obiective”, a fost mesajul postat, alături de fotografii, de Simona Halep. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Simona Halep a început recuperarea pentru Australian Open fără antrenor

Simona Halep a început recuperarea pentru Australian Open, însă românca este fără antrenor. Vineri, Darren Cahill a anunţat că parteneriatul pe care îl avea cu liderul mondial din circuitul WTA s-a încheiat. În aceste condiţii, jucătoarea de tenis de 27 de ani este în căutarea unui nou antrenor.

“Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp. Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Inţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generoziteatea şi profesionalismul au făcut să fie o reală plăcere să fiu de partea ei ca antrenor. Este o femeie tânără pe care o respect mult, iar asta e mai important decât orice rezultat atins. Practic, am avut job-ul visurilor mele şi vreau să-i mulţumesc pentru asta, şi pentru şansa de a lucra cu cineva atât de talentat şi dedicat”, a anunţat Darren Cahill.

Simona Halep a început recuperarea pentru Australian Open fără antrenor
Simona Halep a început recuperarea pentru Australian Open fără antrenor