Sport

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich 7-5, 6-3 în optimi la WTA Linz. Românca obține calificarea în sferturi: „Sper să returnez mai bine”. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich din turul 2 al turneului de tenis WTA Linz Open. Pentru fostul număr 1 mondial poate fi momentul revanşei.
09.11.2021 | 18:54
Simona Halep  Aliaksandra Sasnovich 75 63 in optimi la WTA Linz Romanca obtine calificarea in sferturi Sper sa returnez mai bine Video
ADVERTISEMENT
09-11-2021
16:54

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în sferturi

Simona Halep a avut o singură dată probleme în meciul cu Aliaksandra Sasnovich. În primul set, bielorusa a egalat de la 0-4. Românca a oferit o primă reacție la cald și a explicat ce n-a mers bine în acel moment al jocului.

„La 4-0, în primul set, am făcut un pic pasul în spate pentru că ea a jucat mai agresiv. Sunt fericită că în cele din urmă am câștigat, dar mi-aș dori ca în meciul următor să returnez mai bine. Le mulțumesc tuturor care m-au susținut din tribune. E mereu un sentiment plăcut să am parte de susținerea lor. Le mulțumesc din suflet și sper să vină și mâine. Mă bucur că ați venit și că mă încurajați tot timpul”, a declarat Simona Halep, imediat după victoria cu Sasnovich.

 

09-11-2021
15:08

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 6-3

Vezi video cele mai importante faze AICI!

6-3: Victorie Simona Halep! Românca se califică în sferturi după un meci care a durat o oră și 40 de minute.

5-3: Bielorusa mai câștigă un game și rămâne în meci. Simona servește însă pentru meci!

5-2: Halep își face serviciul și e la doar un game de câștigarea partide.

4-2: Game Sasnovich! A trecut o oră și jumătate de la începutul meciului.

4-1: Halep se apropie de câștigarea meciului. Va servi Sasnovich!

3-0: Simona Halep câștigă al cincilea game consecutiv!

2-0: Break Halep, care începe setul doi la fel de bine cum l-a început și pe primul!

1-0: Simona Halep începe bine și setul al doilea, câștigând game-ul pe propriul serviciu!

A început setul al doilea!

7-5: Simona câștigă primul set evitând tie break-ul!

6-5: Game la zero pentru Simona, care trage tare să scape de acest prim set extrem de complicat.

5-5: Se dau lupte grele în primul set. Sasnovich își face serviciul și egalează din nou.

5-4: Halep își revine și câștigă pe propriul serviciu! Dacă face break-ul, câștigă și primul set

4-4: Răstunare de situație! Deși a fost condusă cu 0-3, bielorusa egalează la 4!

4-3: Game la zero al Aliaksandrei! Revenire spectaculoasă a bielorusei.

4-2: Bielorusa câștigă și pe serviciul ei și încearcă să se apropie de Halep!

4-1: Break Sasnovich, care câștigă primul game din acest meci!

4-0: Simona Halep câștigă pe bandă rulantă în primul set!

3-0: Românca defilează în acest început de meci!

2-0: Break Halep, care se impune și pe serviciul adversarei!

1-0: Simona începe bine și își câștigă serviciul!

A început primul set al meciului Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich! Românca servește prima!

Meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich are loc marţi, 9 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul turul 2 al turneului WTA de la Linz, Upper Austria Ladies, competiţie de 250 de puncte şi premii în valoare de 235.238 dolari.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich

Întâlnirea Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich se desfăşoară marţi, 9 noiembrie, de la ora 17:00, în TipsArena din localitatea austriacă Linz. Este ediţia cu numărul 35 a acestui turneu înscris în calendarul WTA.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de competiţia similară, care a avut loc săptămâna trecută la Cluj-Napoca, la Linz este un turneu cu public. Pot fi prezenţi însă numai spectatorii care prezintă certificatul verde, cu schema completă de vaccinare, nu se acceptă accesul pe bază de testare.

Cele două s-au mai întâlnit, în 2021, la Indian Wells, unde Aliaksandra Sasnovich a eliminat-o, în turul 3, pe Simona Halep, scor 5-7, 4-6.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich

Partida Simona Halep – Aliaksandra Sanovich se joacă marţi, 9 noiembrie, de la ora 17:00, în TipsArena din Linz şi este transmisă în direct pe micile ecrane exclusiv pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi urmări pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

Simona Halep a surprins mult prin faptul că a ales să de deplaseze la Linz cu trenul, dar organizatorii au aflat exact traseul şi au întâmpinat-o cu flori, românca fiind favorita numărul 2. La Linz, Simona a mai participat o singură dată, în 2012, dar fără succes, fiind eliminată în optimi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a câştigat nici un turneu în 2021

Măcinată de probleme legate de accidentări, care au ţinut-o multe luni în afara terenului, Simona Halep nu a reuşit să câştige nici un turneu în 2021, o situaţie cu care nu s-a mai confruntat în anii precedenţi, ţinând cont că a stat multe săptămâni în postură de lider mondial.

Halep a venit la Cluj, unde s-a aflat pentru prima dată în acest sezon foarte aproape de a câştiga un trofeu, la Transylvania Open, însă în finală a întâlnit o jucătoare în mare formă, estonianca Anett Kontaveit, care a învins-o clar în două seturi, fiind motivată şi de faptul că un succes la Cluj îi asigura prezenţa în premieră la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT

Ultimul turneu pentru Halep în acest an

La Linz, românca are ultima şansă de a salva anul cu un trofeu adjudecat in extremis, pentru că până la finele lui 2021 Simona nu va mai fi prezentă la nici un turneu, urmând a se relaxa şi apoi a începe pregătirile cu Adrian Marcu şi Daniel Dobre pentru sezonul 2022.

La turneul din Austria, principalele adversare pentru Halep sunt britanica cu origini române Emma Răducanu, care a fost prezentă şi la Cluj-Napoca, favorita numărul 1, americanca Danielle Collins, favorită 3, şi rusoaica Veronika Kudermetova.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich

Pentru casele de pariuri, Simona Halep este mare favorită în faţa jucătoarei din Belarus. Simona are cotă 1,20 la victorie, faţă de 4,50 al lui Sasnovich. Un set luat de Aliaksandra are cotă 1,95, mult peste succesul lui Halep.

Cota aceasta de 1,20 surprinde din mai multe motive. Simona e acum locul 22 în lume iar bielorusa ocupă poziţia 85. Problema este că între cele două există doar două meciuri, unul câştigat, nu tocmai uşor de Simona la Wimbledon în 2019, când avea să câştige turneul de Grand Slam pe iarbă şi altul adjudecat foarte clar, cu puţin timp în urmă, la Mastersul de la Indian Wells de Sasnovich. Deci un adversar foarte greu pentru jucătoarea noastră, care încă nu are ritmul necesar de joc.

ADVERTISEMENT