Sporturi

Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare

21.06.2019 | 17:17
Simona Halep are un nou om in staff Anuntul facut de campioana noastra pe retelele de socializare
Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare FOTO: Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep are un nou membru în staff. Este vorba despre Marian Gheba, noul fizioterapeut al campioanei noastre. Este de aşteptat ca Gheba să înceapă colaborarea cu românca începând cu turneul de la Eastbourne, iar apoi să facă deplasarea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. 

Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare

Campioana noastră a făcut anunţul pe reţelele de socializare şi a postat o poză cu noul membru din staff. În acest moment, din echipa Simonei Halep fac parte: Daniel Dobre (antrenor), Teo Cercel (preparator fizic) şi Marian Gheba (kinetoterapeut).

Marian Gheba a fost kinetoterapeut la clinica Kinetic Sport Medicine, iar conform descrierii de pe site-ul clinicii a colaborat cu Federaţia Română de Tenis şi la BRD Open: “A absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. De asemenea, a urmat cursuri de masaj in cadrul Anma Terapia, obtinand calificarea de tehnician maseur. Marian Gheba a avut colaborari multiple cu Federatia Romana de Tenis (FRT) in diverse turnee, in calitate de fizioterapeut: BRD Open, Campionatul European de Juniori din Elvetia, Cupa Davis si Campionatele Nationale de Tenis organizate de Centrul National de Tenis Bucuresti”

Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare
Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare! FOTO: De la stânga la dreapta: Gheba, Dobre, Cercel, Halep

Simona Halep a făcut mai multe schimbări în staff în acest sezon. Înainte de sezonul de zgură, Halep l-a concediat pe Andrei Christofor, alături de care colabora din 2015. Înainte de Roland Garros, aşa cum FANATIK a anunţat în premieră, Simona Halep a renunţat la doi oameni din staff: Vasile Antonescu (sparring partner) şi Bogdan Covrig (kinetoterapeut). Acum, Marian Gheba este al treilea kinetoterapeut al campioanei noastre în 2019.

Şi la capitolul antrenori, Simona Halep a schimbat mult. După despărţirea de Darren Cahill de la finalul sezonului 2018, Halep a fost în tatonări cu belgianul Thierry Van Cleemput, însă a renunţat la această idee după finala pierdută la Doha. Înainte de WTA Miami, Simona Halep l-a angajat pe Daniel Dobre ca antrenor, iar în ultimele zile se vorbeşte tot mai mult despre revenirea lui Darren Cahill în staff începând cu sezonul viitor.

Darren Cahill, din nou alături de Halep: “Simona este prima persoană pe care o voi suna”

Australianul a fost alături de Halep la Sports Festival de la Cluj şi a declarat că este posibil ca ei doi să lucreze din nou împreună: “Nu s-a schimbat nimic, mi-am luat un an liber şi vreau să-mi petrec timpul cu familia. Nu ştiu ce o să fac la începutul anului viitor, dar dacă mă întorc în circuit, Simona este prima persoană pe care o voi suna dacă mă vrea înapoi.

Nu s-a schimbat nimic, mi-am luat un an liber şi vreau să-mi petrec timpul cu familia. Nu ştiu ce o să fac la începutul anului viitor, dar dacă mă întorc în circuit, Simona este prima persoană pe care o voi suna dacă mă vrea înapoi”, a declarat Cahill înainte de turneul demonstrativ de la Cluj.

Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare
Simona Halep are un nou om în staff! Anunţul făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare

Turneul de la Eastbourne începe luni şi este singurul turneu de iarbă pentru Simona Halep înainte de Wimbledon. Turneul de la All England Club începe pe data de 1 iulie. Cel mai bun rezultat al Simonei la Wimbledon este faza semifinalelor, rezultat atins în 2015.

  • 3 kinetoterapeuţi a avut Simona Halep în acest an
  • 8 WTA este locul ocupat de Halep în acest moment

 

 

 

Tags: