Sporturi

Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! A ales un look provocator noul sponsor. FOTO

11.09.2019 | 22:46
Simona Halep asa cum nu ai mai vazuto niciodata A ales un look provocator noul sponsor FOTO

Simona Halep se relaxează în țară pentru câteva zile înainte de a pleca în circuitul asiatic pentru finalul sezonului. Campioana noastră a fost eliminată în turul doi de la US Open și chiar dacă este pe locul 6 WTA, și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor de la Shenzen. Campioana noastră a avut timp să facă ședințe foto și pentru sponsori, una dintre ele fiind foarte îndrăzneață. 

Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Ce look a ales pentru noul sponsor

Campioana noastră a apărut într-o poză pentru unul dintre sponsorii ei, un celebru producător de ceasuri, cu un nou look, mult mai provocator. Fanii s-au declarat surprinși de schimbare pe rețelele de socializare și au spus la unison că o avantajează noua postură.

FOTO: 

Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Ce look a ales pentru noul sponsor. FOTO (1)
Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Ce look a ales pentru noul sponsor. FOTO

Simona Halep a părăsit turneul de la US Open în turul doi, fiind eliminată în trei seturi de Taylor Townsend, însă chiar dacă acum este pe locul 6 WTA, tot are șanse să încheie sezonul pe primul loc, în condițiile în care nu mai trebuie să apere niciun punct până la finalul stagiunii.

Anul trecut, o accidentare a ținut-o departe pe Simona Halep de turneele de la Wuhan, Beijing și, mai apoi, de Turneul Campioanelor. Chiar și așa, campioana noastră a încheiat anul pe locul 1 WTA, pentru a doua oară la rând.

Simo, accidentare la gleznă după US Open

Simona Halep a acuzat și după US Open o accidentare, care a forțat-o să se retragă de la noul turneu de la Zhengzhou Open: “Sunt foarte dezamăgită că trebuie să mă retrag de la Zhengzhou Open, pentru că abia aşteptam să joc într-un nou oraş, pentru prima oară.

Din păcate, am simţit dureri la glezna stângă şi staff-ul medical m-a sfătuit să nu joc săptămâna viitoare. Doresc organizatorilor turneului mult succes în primul an şi sper să ne vedem anul viitor”, a spus Halep pentru WTA.

Turneul Campioanelor se va desfășura în acest an în premieră la Shenzen, după ce în ultimii ani acesta s-a desfășurat la Singapore. Cel mai bun rezultat al campioanei noastre este calificarea în finală, la prima ei participare, în 2014.

 

Tags: