Simona Halep

Simona Halep, dezastru în ultimul proiect în care s-a implicat! Eșec total al fostului lider mondial

10.03.2019 | 17:37
Simona Halep dezastru in ultimul proiect in care sa implicat Esec total al fostului lider mondial

Simona Halep a înregistrat, cel puțin pentru moment, un dezastru total în ultimul proiect în care s-a implicat! Pe 1 decembrie, chiar de Ziua României, fostul lider mondial din circuitul WTA și-a lansat site-ul oficial, simonahalep.com, dar de atunci lucrurile n-au mers chiar pe roze. În peste 3 luni de zile, site-ul a găzduit doar 10 articole, la categoria News, un număr destul de mic pentru o platformă online care aparține numărului 2 în circuitul WTA.

Simona Halep, dezastru pentru ultimul proiect în care s-a implicat!

De altfel, ultima știre apărută pe site-ul Simonei Halep este datată pe 19 februarie. Era ziua în care românca bifa a 200-a victorie a carierei, în fața lui Eugenie Bouchard, la Dubai. Între timp, Halep a fost eliminată de la competiția din Emiratele Arabe, a făcut o scurtă pauză, apoi a luat startul la Indian Wells, în Statele Unite ale Americii. Dacă site-ul nu este updatat, conturile de twitter sau Instagram ale româncei aduc aproape zilnic postări.

Simona Halep, dezastru pentru ultimul proiect în care s-a implicat! Halep
Simona Halep are 10 știri postat în peste 3 luni de zile pe site-ul oficial

Mega afaceri, marca Simona Halep

Aici se termină veștile proaste în privința afacerilor făcute de Simona Halep. Anul trecut, românca a dat o adevărată lovitură. Peste 20.000 de turiști au fost cazați la hotelul Drachenhaus din Poiana Brașov, hotel care îi aparține jcătoarei de tenis. Mai mult de atât, succesul de care se bucură hotelul a convins-o pe a doua jucătoare a lumii să mai facă o investiție majoră pentru mărirea capacității.

Întreaga investiție a Simonei Halep se va ridica la jumătate de milion de euro. De remarcat că hotelul sportivei are în acest moment 24 de camere. Prea puţin pentru cei care doresc să stea măcar pentru o noapte în hotelul lui Halep de la Poiana Brașov, aşa cum este cunoscut în zonă.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul Ligii 1 Betano
Tags: