Sport

Simona Halep, dialog savuros cu rebelul circuitului ATP: „L-am bătut pe antrenorul tău” / „Vin cât de repede se poate”

Benoit Paire (33 de ani, locul 77 ATP) s-a lăudat pe rețelele de socializare că l-a învins pe Patrick Mouratoglou și a încercat să-i facă în ciudă Simonei Halep. Replica româncei a fost savuroasă.
13.07.2022 | 12:34
Simona Halep dialog savuros cu rebelul circuitului ATP Lam batut pe antrenorul tau  Vin cat de repede se poate
Simona Halep, dialog savuros cu rebelul circuitului ATP: „L-am bătut pe antrenorul tău” / „Vin cât de repede se poate”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep (30 de ani, locul 16 WTA) se află în vacanță în România după ce și-a terminat aventura de la Wimbledon 2022, acolo unde a ajuns până în semifinale. În schimb, Patrick Mouratoglou s-a întors în Franța. Antrenorul fostului lider WTA a avut parte de o surpriză la propria academie, unde a fost vizitat de Benoit Paire.

Simona Halep, motivată să îl „răzbune” pe Patrick Mouratoglou. Antrenorul româncei a luat bătaie de la Benoit Paire

Mouratoglou și Paire au încins un meci de tenis, iar antrenorul Simonei Halep a fost învins de „rebelul” circuitului ATP. Benoit a încercat imediat să îi facă în ciudă jucătoarei din Constanța.

ADVERTISEMENT

„Scuze, Simona Halep, antrenorul tău a pierdut”, a fost mesajul lui Benoit Paire pentru Simona Halep.

Românca a reacționat promit și i-a dat o replică pe măsură francezului în vârstă de 33 de ani: „Vezi dacă nu sunt eu acolo? Voi veni cât de repede se poate pentru a mă asigura că se impune data viitoare! Bucură-te de victorie, Benoit Paire”, l-a ameințat Halep pe Paire.

ADVERTISEMENT
FOTO: InstaStory Simona Halep

Benoit Paire este unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul ATP

Nonconformist desăvârșit, Benoit Paire este unul dintre cei mai controversați tenismeni din lume. Sportivul francez a mărturisit de mai multe ori că urăște sportul pe care îl practică și că face acest lucru doar pentru avantajele financiare.

De-a lungul carierei, Pare s-a clasat cel mai bine în clasamentul ATP pe 11 ianuarie 2016, atunci când a ocupat locul 18. Francezul are în palmares trei titluri, dar la turneele de Grand Slam nu a ajuns niciodată mai sus de turul al treilea.

ADVERTISEMENT

Regulamentul de la Wimbledon 2022 a împiedicat-o pe Halep să urce în clasamentul WTA

Deși a urcat două locuri în ierarhia mondială, Simona Halep putea fi mult mai sus după ce a jucat semifinală la Wimbledon 2022. Acest lucru nu a fost însă posibil din cauza WTA și ATP.

Cele două foruri au hotărât să nu acorde puncte în acest an la All England Club, iar acest lucru a împiedicat-o pe constănțeancă să urce locuri importante în clasamentul mondial.

ADVERTISEMENT

Această regulă a dezavantajat-o teribil pe Simona, care ar fi trebuitsă primească 780 de puncte în ierarhie și astfel putea urca opt poziții, iar începând de luni, 11 iulie, s-ar fi aflat pe locul 10 WTA.

ADVERTISEMENT