Simona Halep

Simona Halep, în vacanță cu Darren Cahill! Reacția liderului mondial

21.11.2018 | 10:24
Simona Halep in vacanta cu Darren Cahill Reactia liderului mondial

Jucătoarea de tenis Simona Halep se află în vacanță împreună cu antrenorul australian Darren Cahill, deși cei doi au anunțat că întrerup colaborarea în anul 2019. Liderul clasamentului WTA și Darren Cahill au postat pe conturile de Instagram fotografii din vacanța pe care și-o petrec în stașțiunea austriacă de schi Solden.

Simona Halep a postat o poză în care apare alături de Darren Cahill, ambii îmbrăcați în costume de iarnă, la care a scris: ”Victoria este importantă, dar prietenia este pentru totdeauna”. La o oră după postare, liderul ierahiei mondiale a strâns aproximativ 2.000 de aprecieri.

Simona Halep și Darren Cahill sunt împreună în vacanță în stațiunea austriacă de schi Solden
Simona Halep și Darren Cahill sunt împreună în vacanță în stațiunea austriacă de schi Solden

Simona Halep, în vacanță cu Darren Cahill și Andrei Cristofor: ”Ce viață”

Anterior, antrenorul australian a făcut și el o postare. Darren Cahill și-a pozat picioarele în încălțările de schi și a scris ”viață bună, prieteni buni”. Simona Halep a reacționat la această postare și i-a scris în glumă australianului ”ce viață”.

Pe lângă Simona Halep și Darren Cahill, în vacanța de la Solden se mai află și Andrei Cristofor, fizioteraputul locului 1 WTA. În urmă cu 12 zile, jucătoarea din România și antrenorul australian au luat decizia de a înceta colaborarea după patru ani de rezultate foarte bune.

Halep și-a schimbat programul pentru 2019

Decizia celor doi de a nu mai lucra împreună din 2019, austrașlianul dorindu-și să fie mai mult timp alături de familie, a surprins lumea tenisului, iar reacțiile au fost diverse. Simona Halep a anunțat că nu se grăbește în alegerea unui nou antrenor și a spus că va merge singură la câteva turnee pentru a vedea dacă se descurcă.

Liderul ierarhiei WTA a decis să-și schimbe programul pentru începutul de an și nu va merge la turneul de la Shenzhen, pe care l-a câștigat în 2018. Ea va debuta în noul sezpon la turneul de la Sydney, turneu din categoria Premier, care va avea loc o săptămână mai târziu decât competiția din China.