Simona Halep

Simona Halep – Irina Begu 7-6, 6-3, în semifinale la WTA Praga! Prima reacție a lui Simo: “O să dau totul să câștig finala!”

15.08.2020 | 17:47
Simona Halep  Irina Begu 76 63 in semifinale la WTA Praga Prima reactie a lui Simo O sa dau totul sa castig finala
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în semifinale la Praga, scor 7-6, 6-3.

Campioana noastră a vorbit imediat după meci și susține că Irina Begu a fost mai obosită decât ea, în condițiile în care a avut de jucat de dimineață alte două seturi: “Cred că m-a ajutat medical time-out-ul. A fost obosită, Irina, mereu este dificil să joci împotriva ei.

Probabil a fost mai obosită ca mine în setul doi, dar am jucat și eu destul de mult. Uneori este bine să joci meciuri lungi, dar uneori nu. Este foarte bine să joc finală la primul meu turneu. Finala este mereu dificilă.

ADVERTISEMENT

Nu contează ce a fost până acum, o să dau totul. Vreau să câștig. Până mâine vreau să mă recuperez și să mă bucur că joc o nouă finală”, a spus Simona Halep.


6-3. Break Halep, care se impune.

5-3. Simona își face serviciul.

4-3. Halep face din nou break.

3-3. Begu face break și egalează în setul doi.

3-2. Irina se apropie din nou.

3-1. Simona își face serviciul.

2-1. Irina își face serviciul.

2-0. Simona își face serviciul.

1-0. Simona face break și în startul setului secund.


7-6. Simona se impune la 2 în tiebreak.

6-6. Simona răspunde din nou cu break, avem tiebreak.

5-6. Irina face din nou break. Apoi cere intervenția medicală. Are câteva bătături care o chinuie.

ADVERTISEMENT

5-5. Simona face break și rămâne în set.

4-5. Simona își face serviciul și rămâne în set.

3-5. Irina își face serviciul și se apropie de câștigarea primului set.

3-4. Begu face break la a cincea șansă din acest game.

3-3. Game fără probleme pentru Irina.

3-2. Simona Halep își face serviciul.

2-2. Simona face și ea break la zero.

1-2. Break la zero pentru Begu. Simona are deja patru duble greșeli, dintre care trei doar în acest game.

1-1. Begu își face și ea serviciul fără emoții.

1-0. Simona își face serviciul.


Va fi o misiune absolut infernală pentru Irina Begu, după ce a fost nevoită să își joace calificarea în semifinale chiar astăzi. Partida cu Sara Sorribes Tormo s-a reluat astăzi, de la ora 12:00, de la 6-2, 0-1 în faţa româncei.

ADVERTISEMENT

Iberica a reuşit să revină şi să trimită partida în set decisiv. Dar Begu a fost cea care a reuşit să se impună în cele din urmă, scor 6-2, 4-6, 6-2. Şi şi-a asigurat astfel locul în semifinala cu Halep. În cealaltă partidă din penultimul act, Elise Mertens o înfruntă de la această oră pe Kristyna Pliskova.

Simona Halep – Irina Begu Live Stream Online Digi Sport 2

Simona Halep s-a impus repede în partida din sferturile de finală, 6-2, 6-0. Asta după dueluri mult mai complicate în primele două tururi, cu Polona Hercog şi Barbora Krejcikova.

ADVERTISEMENT

Iar Irina Begu a avut două zile foarte grele la Praga. Vineri a avut nevoie de două ore şi jumătate pentru a întoarce scorul la care se înterupsese joi partida cu Leonie Kung. Apoi a mai jucat şi un set cu Sara Sorribes Tormo.

Din acest motiv se anunţă o dispută dezechilibrată. Asta chiar dacă Irina Begu a practicat un joc absolut încântător în multe momente la Praga. Poate dezvolta loviturile care să o chinuie pe Halep, dar rămâne de văzut dacă are şi energie.

Foarte bune prietene, Simona Halep şi Irina Begu s-au mai înfruntat de şase ori în carieră. Iar de fiecare dată au fost victorii clare pentru Simona. Mai mult, Begu a luat un singur set, la Madrid, în 2016. La zero! Despre acela, Simona Halep avea să spună că a fost “un cadou făcut adversarei”.

La casele de pariuri, Simona Halep porneşte ca mare favorită. Bookmakerii au ţinut cont şi de faptul că Begu ar putea fi deja extenuată. Cotă 1,15 pentru un succes obţinut de Halep. Şi 5,50 pentru Irina.

ADVERTISEMENT