Sport

Simona Halep, lovitură devastatoare! Audierea ei a fost amânată pentru a treia oară: „Îmi omoară reputația, îmi distrug sănătatea!”

Simona Halep este scandalizată după ce ITIA i-a amânat pentru a treia oară audirea în cazul de dopaj. Mesaj fără precendent al jucătoarei
24.05.2023 | 22:58
Simona Halep lovitura devastatoare Audierea ei a fost amanata pentru a treia oara Imi omoara reputatia imi distrug sanatatea
Simona Halep va ajunge la 9 luni de când așteaptă să fie audiată. Sursă foto hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep se temea că ITIA îi amâna procesul pentru a treia oară, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă. Fostul număr unu mondial a publicat un comunicat în care își spune nemulțumurile.

Simona Halep, atac fără precendent la ITIA: „E dreptul meu, e scris în regulament!”

ITIA anunța motivele pentru care a depus o nouă cerere de amânare a audierii mult așteptate a Simonei Halep, iar campioana de la Roland Garros și Wimbledon nu a mai putut suporta: „Încă o dată, în seara asta sunt devastată. ITF (ITIA) încă o dată mi-a amânat pentru a treia oară audierea peste o lună!”.

ADVERTISEMENT


Simona Halep a susținut încă o dată clar și răspicat că a fost depistată pozitiv dintr-un accident: „Aștept să fiu judecată încă din octombrie. În decembrie, am reușit în cele din urmă mulțumită experților să arăt că lotul de suplimente pe care îl foloseam a fost contaminat, ceea ce a dus la rezultatul pozitiv la control”.

Jucătoarea se consideră profund nedreptățită și discriminată: „Am cerut, așa cum specifică legile anti-doping, o audirea rapidă: e dreptul meu, e scris în regulament!”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va fi audiată pe 24 iunie la Londra: „Nu doar că îmi distrug reputația, dar și pe mine ca jucătoare”

Simona Halep a încercat să îi facă pe toți să înțeleagă prin ce trece acum și ce repercusiuni grave poate avea acest scandal asupra ei: „Din păcate, ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de trei ori și mi-a negat dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent. Nu mi-au dat voie să particip la niciun turneu timp de opt luni. 

Acum știu că voi rata Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Nu mai menționez că mi-am pierdut toate punctele și poziția în clasament. 

ADVERTISEMENT

Nu doar că îmi distrug reputația, dar și pe mine ca jucătoare profesionistă, și nici nu vreau să vorbesc despre consecințele la nivelul sănătății mele mintale”.

Atac fără precendent la adresa ITF: „Lipsa de respect a regulilor de către ITF (ITIA) este atât de jignitoare”

Simona Halep nu mai poate suporta umilința la care este supusă și nu s-a oferit să facă acuzații grave la rândul ei: „Lipsa de respect a regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea mea rapidă la care am dreptul, este atât de jignitoare pentru mine că am rămas fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Justiție întârziată, este un drept negat la justiție. Simona”, și-a încheiat jucătoarea amplul comunicat în care a dat de pământ cu ITIA.

ADVERTISEMENT