Fotbal intern

Simona Halep a scris la miezul nopții după ce Viitorul a câștigat Cupa României! Ce a postat fostul lider mondial

26.05.2019 | 08:53
Simona Halep a scris la miezul noptii dupa ce Viitorul a castigat Cupa Romaniei Ce a postat fostul lider mondial

Simona Halep este în aceste zile la Paris unde va începe campania pentru apărarea titlului de la Roland Garros. Mare fan al Viitorului, Simona a postat un mesaj de felicitare pentru Gheorghe Hagi și pentru echipa sa la miezul nopții. Echipa constănțeană a reușit să câștige al doilea trofeu din palmares în doar 10 ani de existență. Viitorul a câștigat cu 2-1 finala cu Astra

Simona Halep, mesaj la miezul nopții după ce Viitorul a câștigat Cupa României! Îmbrăcată în tricoul lui Hagi

“Simo” a postat o poză cu ea de la Roland Garros, îmbrăcată în tricoul Viitorului cu numele “Hagi” pe spate, alături de mesajul: “Felicitări, Viitorul Constanța!”. La începutul acestei săptămâni, Simona Halep a apărut îmbrăcată în acest tricou la unul dintre antrenamentele de la Roland Garros.

Campioana noastră va evolua marți împotriva Alijei Tomljanovic. Dacă va trece de Ajla Tomljanovic, Simona Halep va juca în turul 2 contra câştigătoarei meciului Chloe Paquet (Franţa, beneficiară a unui wildcard) sau Magda Linette (Polonia). Cel mai probabil confruntarea din turul doi va fi programată joi. Până în fazele superioare, Simo are un parcurs accesibil.

Înaintea finalei Cupei României, Gheorghe Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și s-a bucurat mult când a auzit că tricoul său a fost purtat de româncă la Roland Garros: “Ne dăm mesaje reciproc, aşa că… Suntem din aceeaşi zonă, ne respectăm. Simona e prea mare, noi suntem bucuroşi, fericiţi că a purtat tricoul. Îi urăm baftă şi ei, pentru că începe turneul şi sperăm să îi meargă foarte bine. Să câştige încă o dată, cum a făcut-o anul trecut”, a spus Gică Hagi.

Simona Halep, mesaj la miezul nopții după ce Viitorul a câștigat Cupa României! Ce a postat fostul lider mondial
Simona Halep, mesaj la miezul nopții după ce Viitorul a câștigat Cupa României! Ce a postat fostul lider mondial! Mesajul liderului

Simona Halep începe cursa pentru apărarea trofeului la Roland Garros

Simona Halep este fără Darren Cahill la Roland Garros, după ce anul trecut colaborarea lor a încetat. Cu toate acestea, Simona a declarat înainte de startul competiției că îi va fi recunoscător mereu lui Darren pentru ceea ce e a făcut: “Darren a fost foarte important pentru cariera mea deoarece, datorită lui, am realizat multe lucruri grozave. Jocul meu e foarte fizic și trebuie să am mereu grijă de corpul meu. Din punct de vedere mental, trebuie să fiu proaspătă și încrezătoare când intru pe teren. Am lucrat la aceste lucruri și când vezi îmbunătățiri, te simți încrezător, pozitiv. Nu e ușor fără Darren, dar m-am învățat cum să trec peste momentele dificile din timpul meciurilor. Cred că sunt la un nivel ridicat în momentul de față și sunt pozitivă pe teren. Am jucat bine în acest an, chiar dacă nu am câștigat vreun titlu”, a spus a treia jucătoare a lumii.

Simona Halep of Romania practices at the 2019 Roland Garros Grand Slam tennis tournament
Simona Halep, mesaj la miezul nopții după ce Viitorul a câștigat Cupa României! Ce a postat fostul lider mondial

Viitorul a intrat în vacanță. Echipa lui Hagi va juca din vară în turul doi preliminar din Europa League. În schimb, Simona Halep joacă în următoarea săptămână în turneul ei preferat, cel de la Roland Garros, pe care l-a câștigat în 2018.

  • 1 titlu de Grand Slam a obținut Simona Halep (Roland Garros 2018)
  • 2 trofee a obținut Viitorul în istorie (campionatul 2017, Cupa 2019)
  • 10 ani au trecut de când s-a înființat Viitorul Constanța