Simona Halep

Simona Halep, noua imagine a Loteriei Române?! „Aş alege-o pe ea cu ochii închişi”. EXCLUSIV

15.04.2019 | 13:33
Simona Halep noua imagine a Loteriei Romane As alegeo pe ea cu ochii inchisi EXCLUSIV

Simona Halep ar putea fi noua imagine a Loteriei Române! Cel puțin, asta își dorește, noul director general al companiei. Alexandru Mircea Croitoru are 32 de ani și a fost prezentator TV și director de marketing al Loteriei până să fie numit în cea mai importantă funcție. A venit cu planuri mari și spune că vrea să alinieze instituția pentru care lucrează numelor grele din profil.

Simona Halep, noua imagine a Loteriei Române?

Cel mai bun exemplu pe care îl are de oferit vine din zona pariurilor. Toate companiile din domeniu, concurente indirecte ale Loteriei, îşi identifică brandurile alături de nume importante din sport. Loteria Română ar putea da lovitura dacă Simona Halep se alătură proiectului. „Am luat în calcul deja acest aspect. Este necesar un nume important pe care să îl ai ca imagine.

Primul care mi-a venit în minte este cel al Simonei Halep. Este sportivul numărul 1 al României în momentul de faţă, pot să spun că e un simbol pentru ţara noastră. Sunt mândru că sunt contemporan cu ea! Dacă va fi, aş alege-o pe Simona Halep cu ochii închişi! A plecat de jos, a muncit enorm şi este exemplul de urmat pentru toţi tinerii din ziua de azi care vor să facă performanţă în sport.

Simona Halep, noua imagine a Loteriei Române. Halep
Simona Halep a plecat în Franța pentru a disputa semifinala FED Cup

Halep, exemplu de seriozitate

Seriozitatea şi ambiţia pe care ea le dovedeşte, chiar dacă la ora asta are o avere de câteva zeci de milioane de euro, este un etalon. Vrea să fie cea mai bună. A câştigat un Roland Garros, acum probabil că îl vrea şi pe al doilea, ceea ce este nemaipomenit. Ar fi perfectă pentru noua imagine a Loteriei. Noi, la un moment dat, am avut un parteneriat și cu CSM Bucureşti. Echipa feminină de handbal de acolo este un fenomen. A câştigat Final Four, e un brand național.

Ca și Halep… Am avut pentru câteva meciuri din Liga Campionilor scris pe parchet Loteria Română şi Loto 6/49. Aş vrea ca Loteria, sub conducerea mea, să fie asociată doar cu acest tip de branduri: sport şi performanţă”, a declarat EXCLUSIV pentru FANATIK, Alexandru Mircea Croitoru, directorul general al Loteriei Române.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA