Sport

Simona Halep – Paula Badosa 6-3, 6-1, turul 2 la WTA Madrid. Simo, ce meci! Victorie entuziasmantă cu a doua jucătoare a lumii. Prima reacție a româncei. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep -. Paula Badosa, care se joacă sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20:00, în turul al doilea al puternicului turneu Masters de la Madrid.
30.04.2022 | 19:48
Simona Halep  Paula Badosa 63 61 turul 2 la WTA Madrid Simo ce meci Victorie entuziasmanta cu a doua jucatoare a lumii Prima reactie a romancei Video
Simona Halep - Paula Badosa Live video ora 20:00. Împotriva celei de-a doua jucătoare din ierarhia WTA. Foto: WTA org.
ADVERTISEMENT
30-04-2022
17:10

Simona Halep - Paula Badosa 6-3, 6-1, în turul 2 la WTA Madrid. Prima reacție a româncei

FINAL: Simona Halep – Paula Badosa 6-3, 6-1. Video

“Mă simt bine, cred că am făcut un meci foarte bun. Ea este o jucătoare foarte bună, este locul 2 în lume. Mă simt excelent aici, îmi place arena, am susținerea clubului. Le mulțumesc. Este o plăcere și o onoare să îl am pe Patrick în boxa mea, ca antrenor. Lucrăm din greu și vreau să devin mai bună de la meci la meci. Nu mă consider favorită, mă concentrez doar pe următorul meci și vom vedea”, a declarat Halep după victoria cu Badosa.

6-1. Simona își face serviciul și merge în turul 3. Va avea o altă adversară de top: Coco Gauff sau Yulia Putintseva.

5-1. Badosa salvează mingi de meci și își face serviciul.

5-0. Badosa are și unele probleme medicale, termină meciul cu lacrimi în ochi.

4-0. Simona Halep face un nou break.

3-0. Vine și al șaptelea game consecutiv.

2-0. Simona Halep face un nou break, are 6 game-uri la rând câștigate.

1-0. Simona își face serviciul în startul setului secund.

Simona Halep, prestație impresionantă în primul set cu Badosa, locul 2 WTA

6-3. Simona face break și câștigă primul set.

5-3. Halep își face serviciul și e aproape de a câștiga primul set.

4-3. Un nou break reușit de Simona Halep, după un game lung.

3-3. Simona întrerupe seria ibericei și își face serviciul.

2-3. Badosa își face serviciul la zero.

2-2. Badosa reușește să își recupereze break-ul.

2-1. Paula Badosa își face serviciul de această dată.

2-0. Simona revine de la 0-40 și își face serviciul.

1-0. Simona Halep revine de la 0-30 și își face serviciul.

Meciul Simona Halep – Paula Badosa are loc sâmbătă, 30 aprilie, cu începere aproximativ în jurul orei 20:00 sau după această oră, în cadrul turului 2 al puternicului turneu Masters de 1000 de puncte şi premii în valoare de 6,5 milioane dolari, Mutua Open Madrid. Este unul dintre cele două mari turnee pe zgură, alături de Internaţionalele Italiei la Roma, înaintea competiţiei regină pe această suprafaţă, Roland Garros.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Paula Badosa

Întâlnirea Simona Halep – Paula Badosa se dispută sâmbătă, 30 aprilie, aproximativ în jurul orei 20:00 sau după această oră, în turul doi al Mastersului de la Madrid şi reprezintă unul dintre cele două jocuri vedetă al serii de sâmbătă, 30 aprilie, al doilea fiind cel care va închide programul, Iulia Putinţeva – Cori Gauff.

ADVERTISEMENT

Este lesne de înţeles că tribunele vor fi pline la acest meci programat pe arena centrală din Parc Manzanares din capitala Spaniei, pe de o parte pentru că pe teren se va afla cea mai bună jucătoare iberică la această oră, locul 2 mondial, pe de alta pentru că în Spania şi în zona Madrid există o comunitate puternică de români şi Simona va avea deplinul suport al multor compatrioţi.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Paula Badosa

Partida Simona Halep – Paula Badosa se joacă sâmbătă, 30 aprilie, aproximativ în jurul orei 20:00, sau după această oră, în turul 2 al Mastersului de la Madrid şi este transmisă în direct pe micile ecrane şi în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 30 aprilie, în capitala Spaniei este o zi destul de plăcută, cu cer variabil, mai mult senin, fără riscul de a ploua, aşa cum a fost în prima zi a competiţiei. Temperatura maximă va ajunge la 24 de grade iar la ora jocului va scădea doar cu patru-cinci grade, deci condiţii optime pentru un meci de calitate.

Examen de foc pentru Simona la al doilea meci sub comanda lui Patrick Mouratoglou

La Madrid, Simona a venit însoţită de noul ei antrenor, capitol la care a dat o mare lovitură inclusiv de imagine, pentru că este nimeni altul decât francezul Patrick Mouratoglou, ani de zile coachul Serenei Williams. Primul meci, împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, a fost o victorie clară, deşi scorul la general între ele era de 2-2.

ADVERTISEMENT

Acum însă partida cu Badosa e de alt nivel, iberica fiind principala favorită la câştigarea trofeului. Cu toate acestea Simona pare destul de sigură pe sine şi optimistă şi o parte importantă din această stare se datorează faptului că are acum din nou un antrenor de top alături, propunându-şi, evident, cât mai multe performanţe.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Paula Badosa

Deşi Simona Halep a coborât în ierarhia WTA pe locul 21, şi ca urmare a faptului că nu a mai jucat de la Miami încoace iar adversara e numărul 2 mondial casele de pariuri nu s-au grăbit să îi acorde o cotă de favorită certă Paulei Badosa. Aceasta are 1,75 la victorie, faţă de 2,25 al Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea spaniolă a criticat jurnaliştii care i-au spus că este mare favorită, declarând că Halep, pe care nu a mai întâlnit-o niciodată, este una dintre sportivele pe care le-a admirat şi că un meci în compania acesteia va fi o mare provocare pentru ea. Badosa consideră că şansele în acest joc sunt egale şi oricare dintre ele poate câştiga.

 

 

ADVERTISEMENT