Sport

Cristina Neagu, realistă înaintea returului din sferturile de finală din Champions League. ”Va fi foarte greu”

Cristina Neagu a vorbit despre returul cu Metz. Vedeta CSM-ului speră ca echipa sa să facă remontada și să obțină calificarea în Final Four
02.05.2024 | 20:29
Cristina Neagu realista inaintea returului din sferturile de finala din Champions League Va fi foarte greu
Cristina Neagu este realistă înaintea returului cu Metz. Sportiva a vorbit despre șansele echipei sale.
ADVERTISEMENT

CSM București a cedat în meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin cu scorul de 24-27 împotriva echipei franceze Metz.

CSM București speră să obțină calificarea în Final Four

”Tigroaicele” speră să facă o remontadă în Franța, sâmbătă pe 4 mai, și să obțină biletul spre Final Four-ul celei mai importante competiții la nivel de cluburi din Europa. Misiunea nu va fi deloc simplă, întrucât handbalistele din Hexagon au dat dovadă de o defensivă foarte bună în meciul de la București.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, realistă înainte de returul cu Metz

Handbalistele de la CSM au plecat joi dimineața spre Franța, iar vedeta echipei, Cristina Neagu, a vorbit despre duelul crucial pentru acest sezon. Neagu a transmis că CSM București are șanse, însă va trebui să practice un handbal perfect pentru a întoarce rezultatul. Aceasta a declarat:

„Este cel mai important meci al sezonului, pe plan intern știm cum stau lucrurile. Facem tot posibilul să ne calificăm. Va fi foarte greu, ele joacă foarte bine acasă, au mereu sala plină. Este sfertul de finală al Ligii Campionilor, facem tot ce putem să remontăm acest meci.

ADVERTISEMENT

Ar fi o mare dezamăgire să nu mergem mai departe. Am analizat și încercăm să schimbăm ce nu a mers. Trebuie să fim exacte, mai ales în atac, să nu ratăm. Trebuie să facem totul mult mai bine decât ele pentru a ne califica. Este nevoie de un meci perfect.

Competiția este acerbă, fiecare își dorește să ajungă în Final Four. Nu mergem să ne predăm la Metz. Ne-am obișnuit să jucăm de sărbători, nu contează. Contează doar să prindem o zi bună sâmbătă. Mesajul pentru fani este că vom da totul pe teren pentru a ne califica”.

ADVERTISEMENT

CSM București putea câștiga meciul de la București. ”Tigroaicele” conduceau cu 20-18 în minutul 42, însă finalul de joc le-a aparținut celor de la Metz. Franțuzoaicele au profitat de greșelile din apărarea româncelor și au câștigat cu 27-24.

Adi Vasile a lăudat jocul franțuzoaicelor de la București

La finalul partidei, antrenorul CSM-ului, Adi Vasile, a vorbit despre șansele echipei de a obține calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Acesta a lăudat jucătoarele de la Metz pentru meciul făcut, însă crede că elevele sale pot face o partidă bună în Franța.

ADVERTISEMENT

“În repriza a doua, Metz a avut o perioadă foarte bună, deși noi veneam cu un avantaj de 2 goluri. Cred că asta se întâmplă când echilibrul dintre cele două echipe este așa cum arată, imediat ce una dintre ele nu fructifică șansa pe care o are, există o calitate foarte mare din partea cealaltă, iar Metz în acest moment cred că au fost foarte buni să speculeze orice inexactitate a noastră.

Suntem conștienți de acest lucru, suntem conștienți și o să ne pregătim și mai bine. Mergem cu un dezavantaj de 3 goluri, dar sunt 60 de minute de jucat. Șansa este acolo, credem în noi. Sunt două echipe foarte puternice, credem în noi.

Cei de la Metz au avut un pic de șansă la anumite mingi care au sărit în favoarea lor, așa că credem cu adevărat în noi. Există o marjă de progres foarte bună pe care știm că o putem avea și în atac și în apărare și avem 3 goluri de recuperat. Nimic nu este ușor, dar sunt 3 goluri. 3 goluri se întâmplă imediat în handbal”, a explicat Adi Vasile la finalul meciului cu Metz din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor“, a transmis Adi Vasile la finalul meciului de la București.

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
CRBL a uitat de divorț. Are iubită fotomodel
CRBL a uitat de divorț. Are iubită fotomodel
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori