Simona Halep

Simona Halep, prima reacție despre adversara din turul trei la Miami Open 2019! ”Va trebui să-mi ajustez poziția din teren”

23.03.2019 | 17:07
Simona Halep prima reactie despre adversara din turul trei la Miami Open 2019 Va trebui sami ajustez pozitia din teren

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit într-o conferință de presă prima reacție despre adversara din turul trei la Miami Open 2019, slovena Polona Hercog, ocupanta locului 93 în clasamentul WTA. Cele două sportive s-a mai întâlnit o singură dată în carieră, în primul tur al turneului de la Sofia din 2009, atunci când românca a cedat în trei seturi, scor 6-7 (3), 6-1, 2-6.

Simona Halep, prima reacție despre adversara din turul trei la Miami Open 2019: ”Sunt încrezătoare”

”Știu că Hercog are o lovitură puternică de forehand și servește bine. Va trebui să-mi ajustez poziția din teren și vom vedea ce va fi. Sunt încrezătoare”, a fost prima reacție a Simonei Halep la aflarea adversarei din turul trei de la Miami Open 2019. Polona Hercog, în vârstă de 28 de ani, a ajuns pe tabloul principal dfin postura de lucky loser și a învins-o în turul secund pe japoneza Misaki Doi.

La rândul său, Simona Halep a fost direct acceptată în turul doi al competiției din Florida, fază în care a trecut fără probleme de americanca Taylor Townsend. La finalul jocului, fostul lider mondial a apreciat că a făcut probabil cea mai bună partidă din acest an. Constănțeanca a ajuns astfel în aceeași fază în care era eliminată anul trecut la Miami, air de aici orice victorie îi va aduce puncte în lupta pentru locul 1 WTA.

Simona Halep este felicitată de Taylor Townsend după victoria din turul doi de la Miami Open 2019
Simona Halep este felicitată de Taylor Townsend după victoria din turul doi de la Miami Open 2019

Hercog, jucătoarea cu cele mai multe tatuaje din circuit

În setul secund al partidei cu Taylor Townsend, românca a cerut pentru prima dată intervenția noului său antrenor, Daniel Dobre. Acesta a coborât din lojă și i-a explicat Simonei unde greșește. Mai mult, tehnicianul a liniștit-o pe jucătoarea noastră transmițându-i să fie liniștită pentru că jocul este consistent. Pentru accederea în turul trei la Miami Open 2019, Halep și-a asigurat un cec în valoare de 48.775 de dolari.

Partida Simona Halep – Polona Hercog, din turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, se va disputa duminică seară. Adversara fostului lider mondial este una dintre jucătoarele de tenis cu cele mai multe tatuaje. Slovena s-a născut la Maribor, dar și-a stabilit reședința în capitala Qatarului, Doha. Înaltă de 1,85 metri, ea a câștigat aproximativ trei milioane de dolari din tenis și are în palmares două titluri de simplu, ambele la Bastad în 2011 și 2012.